Moja Samara 1300 posle generalne na plinu 150 km/h u cetvrtoj,e sad cudno mi je sto u petoj nece vise od 130-135.
Na benzinu nije jos isprobano, ali je u planu Mislim da bi trebalo da izvuce 160.
ja sam moju 2105 naterao 140,nas troje,nisam hteo vise (budala) na benzinu,dok je jos bila dobra.na plinu sam je najvise terao 142-143,ali sad nece preko 130 i na benzinu i na plinu
Vozio sam pre par dana zanimljivom brzinom od 103km/h na Dorcolu.... Ne bih znao to (citaj ne radi mi cajger) da mi pandur nije pokazao na radaru Al sta je tu je.... Bogu hvala pa su ovi domaci panduri korumpirani
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)
Moja samara 1500 na potezu autoputa od plavog mosta do mostara (da se ne lazemo blaga je nizbrdica ) razvuko sam za dlaku iznad 140 (po cajgeru) na plinu.
A na benzin? Benzin nisam "okusio" mesecima...
Znas kako nije bas neki prijtan osecaj,to je bukvalno gas do daske i navlacenje dugo dugo. Inace do nekih 160km/h (po satu),sve je podnosljivo,vec posle toga pocinje buka,malo (vise) ti se cini da bas ne drzis sve pod kontrolom,oseti se malo da "lebdis" malo se osete vibracije na celom autu, tako da sam samo par puta tako navlacio, to naravno samo sa novim gumama!
Idealno je oko 140km/h,dobar put (autoput),lada pliva,imas kontrolu,a i sta ces vise od toga.
Zadnji put sam je naterao na 124 kmh i to mi je pandur rekao da sam prekoracio 64 kmh preko dozvoljenog , ali sam dobro proshao sa obzirom da pandur ima sina koji studira isto shto i ja pa me pustio uz opomenu !
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)