Interesuje me koje su mene plina ako bi ugradio,za oktansku vrednost i slabiju vucu razumem al sam cuo da je podmazivanje losije i da steti stublini? Interesuju me iskustva ljudi koji imaju ugradjen plin u samaru
Vlada88 wrote:Interesuje me koje su mene plina ako bi ugradio,za oktansku vrednost i slabiju vucu razumem al sam cuo da je podmazivanje losije i da steti stublini? Interesuju me iskustva ljudi koji imaju ugradjen plin u samaru
plin imam otprilike kao i samaru, znaci godinu dana, kao sto rece choksi; "ugradi i uzivaj". sama instalacija posle nekih 11000-12000 km mi je skoro vratila ulozeno, samo pazi na izbor majstora i servisa da ne bi samo "odsljakali na brzinu" vec da to uradi neko kako treba. Sto se kaze "ko ne plati na mostu, platice na cupriji" - kao sto cu na primer JA.
Sto se tice vuce, moze biti slabija, ali kada sam ugradio plin vukla je lajka kao luda cak i bolje nego na benzinu, ali je i potrosnja bila preko 14 litara, naravno taj luksuz je smanjen
Interesuje me koje su mene plina ako bi ugradio,za oktansku vrednost i slabiju vucu razumem al sam cuo da je podmazivanje losije i da steti stublini? Interesuju me iskustva ljudi koji imaju ugradjen plin u samaru
Plin produzuje vek motoru bar 50%. Ako te vise interesuje, pogledaj malo po netu. Evo moja tera vec 14-tu godinu na plin. S tim da je retko kada vozena na beznin.
Ako nas rusanj ne izvadi iz svetske ekonomske krize, niko nece.
Mogao bi biti jeftiniji do sledece grejne sezone, a onda ce opet poskupiti, ali ne mnogo. Kriza.
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]
Ugradio sam plin prosle godine,i imam atest Fakulteta u Kragujevcu,ali nisam isao na vanredni,jer sam cekao regularni tehnicki! E pa,docekao sam ga,tj sledece nedelje idem na tehnicki,i cuo sam da samo treba tamo da prijavim da sam ugradio plin,i da oni mere novu tezinu vozila. E sad,moze li mi neko objasniti malo bolje celu proceduru???
Na teh konstatuju da imaš plin, pošto imaš atest samo dopišu u reg.list i promene težinu (odokativnom metodom) i sa papirima ideš u mup gde menjaš saobraćajnu zbog promene težine i upisa plina.