Koji je naj "egzoticniji" auto koji ste vozili?
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
ma dobijali su ih kao pomoc od usa od '48. na dalje. i sherman tenkove i thunderbolt avione... da benzinci v12, ne smem ni da zamislim koliko to trosi... zil i zis sam takodje vidjao u kasarnama, isto v12 benzinski, cak mislim da je to ruska kopija americkih motora, dobijali su i oni pomoc od amera ali za vreme rata. btw, zapanjujuce su tihi ti v12 benzinci u kamionima i ruski i americki. tisi su na leru od lade!
j***** auto bez kardana

Nije ova ali taj model. Ima sve što imaju ekstra limuzine i 400 i kusur konja. Od automobila najlepši utisak na mene je ostavio jedan 30 godišnji trans am, ništa mu nije ekstra ali ima neki neponovljivi šmek. E sad se setih votio sam i ami8 za kojeg su mi rekli da je ko javna kuća - blam te kad ulaziš,blam te kad izlaziš, a unutra ti lepooo.
- Deki_Zemun
najbolji auto koji sam vozio (pored moje lade
) je honda akord 2.0 2008.Znaci do jaja!!!samo neke lampice svetle.a da-konja ima 156!ide kao blesava.ali auto koji je kod mene ostavio najbolji utisak je BMW 520 12v '91.znaci tada sam se zaljubio u taj auto.zvuk,izgled,lezanje na putu...jednostavno sve sto ja zelim.nije nesto ali imam tek 20 god 
- Deki_Zemun
znam (skoro) sve kubikaze i konjaze za BMW-a!!!ali razmisli malo imas li da ga vozis?ako imas EXTRA!!!!ali nemoj ga kupovati ako nemas u svakom trenutku da pljunes nekih 300-400 evrica za popravku.moj drugar (ciji sam BMW vozio) je stolar i dobro zaradjuje,ali nije mogao da ga isprati sa kesom tako da ga je prodao bukvalno za dzabe.
aj da ne skrecemo sa teme,honda je ''najekskluzivniji'' auto koji sam vozio ali je Q7 4.2 TDI najbolji u kom sam se vozio!
aj da ne skrecemo sa teme,honda je ''najekskluzivniji'' auto koji sam vozio ali je Q7 4.2 TDI najbolji u kom sam se vozio!
Bolje uzmi 520 ustedeces na registraciji 11000 din.2107 wrote:Deki, moj omiljeni auto je bas taj(Tacnije ///M5 E34) ali posle zavrsetka skole uzimam E34 520i 24v (m50), 150ks, 6cyl ili E34 525i 24v (isto m50) sa 192ks
[url=http://www.postimage.org/][img]http://s4.postimage.org/JauQ9.jpg[/img][/url]
Ljudi nisam ga vozio ali sam se vozio u njemu!
TOYOTA YARIS T-sport 1.8t tri bregaste(na 6000rpm se pali treca bregasta)
Inace fabricki ima yamahin motor ima max 10.000rpm i max speed je 230kph
Od prve do cetvrte brzine samo slajfuje inace ima 6 brzina ubrzanje je za 7 sec do 100kph!

TOYOTA YARIS T-sport 1.8t tri bregaste(na 6000rpm se pali treca bregasta)
Inace fabricki ima yamahin motor ima max 10.000rpm i max speed je 230kph
Od prve do cetvrte brzine samo slajfuje inace ima 6 brzina ubrzanje je za 7 sec do 100kph!
BA3 21013 / LADA 1200s