Osvetljenje instrument table
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Inace sijalica koja obasjava strelicu od prekidaca ventilatora je ubacena odavno, isto nije postojala...[/quote]
Koliko ja znam tu bi sijalica trebalo fabricki da bude ugradjena, a sto se osvetljenja prekidaca tice pohvalno je sto si se trudio ali po meni bespotrebno kad imas indikaciju na instrument tabli
Koliko ja znam tu bi sijalica trebalo fabricki da bude ugradjena, a sto se osvetljenja prekidaca tice pohvalno je sto si se trudio ali po meni bespotrebno kad imas indikaciju na instrument tabli
? Kod mene je bila samo ona na sredini koja osvetljava skalu ali nije bila dovoljna da osvtli strelicu i one polozaje prekidaca... Tako da sam iskoristio priliku kada mi je crkao prekidac svetla da izvadim ono leziste za sijalicu iz njega i da ga zalepim tu. Sto se tice indikacije, to je OK, u pravu si, ali ja sam hteo da postignem samo da oni sijaju u mraku, tj. da se vide da su tu i nekako mi se cini da je sve nekako preglednije... Ali dobro, to je vec subjektivna stvar... Recimo kao sto postoji indikacija za svetla, ali opet sija ona sijalicica na prekidacu... Pozdravxxx wrote:Inace sijalica koja obasjava strelicu od prekidaca ventilatora je ubacena odavno, isto nije postojala...
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3