Koje casopise pratite?

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Sat plus i Veliki točkovi. Ja sam alergičniji na Andreja K. ne zbog pisanja nego zbog šenlučenja u saobraćaju (ferari sve može i sve sme).U auto bildu mi se sviđa rubrika u kojoj obrađuju saob. nesreće.

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

E, da, daj, je l'ima nek ideje kako da se taj hepening malo propagira, ako ne za ovaj put, onda za neku drugi, da ljudi znaju. 'Oće l' neko od admina ili moderatora da kontaktira medije i sl.?
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

Goxxy

Post by Goxxy »

Ja lepo rekoh - Mogao bi se obavestiti najpre SAT Plus, zašto da ne. Iako ljudi možda ne vole ovde previše Mirka Alvirovića, mora se priznati da je njegova emisija dosta gledana i respektovana.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

parkvets

Post by parkvets »

Ma Mirko kakav takav je ne moze se menjati ali bar covek hoce da prikaze domace dogadjaje.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Zovite ga nemam nista protiv, odoh da popijem bronal.

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

I? Ko će da se prihvati toga da pozove redakciju SAT-a?
KamAZ je dobra mašina.

parkvets

Post by parkvets »

josif visarionovic wrote:Zovite ga nemam nista protiv, odoh da popijem bronal.
Nemoj da ti se prispava od toilko Bronala (imam ja bolja resenja :D ).Ajde viecu ja danas ili sutra da ga kontaktiram.

parkvets

Post by parkvets »

Vec su oni kidnuli na Uskrsnji raspust.Drugari jel farbate jaja sutra? :D

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

parkvets wrote:Vec su oni kidnuli na Uskrsnji raspust.Drugari jel farbate jaja sutra? :D
Sele žene da farbaju jaja, 'oće l' koja da ofarba m.....
KamAZ je dobra mašina.

drakal

Post by drakal »

Sta bi za ovaj casopis Oldtajmer? Mogu li se nabaviti stari brojevi? Shvatio sam da je cijena 5 eura?

.e.... nedavno sam se tek registrovao a sad vidio temu pa ne znam mogu li se jos nabaviti.

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

Не знам колико је ово што ћу написати у теми, али не налазим неко погодиније место за то. Екипа са овог форума је углавном чула за сајт руског часописа "За рулём". Недавно је прорадило и њихово издање "Газета За рулём" ( http://www.gzr.zr.ru/ ) у коме се објављују новости и чланци из разних региона Русије и мреже њихових извештача, који и не буду објављени у оном репрезентативном издању "За рулём".

Процуњао сам по сајту и у делу региона Уљановск (а избор региона се прави избором из падајућег менија поред натписа "Регион" у горњем левом углу странице) нашао мали чланак и неколико фотки исте оне УАЗ-ове "Буханке" на огромним точковима, чију сам фотку постовао негде да форуму, а коју је направио онај мој познаник – новинар. И још један занимљивост одатле – постоји опис неке игре, вожње УАЗ-ова only по некој бестрагији са све "скриншотовима" - http://www.gzr.zr.ru/articles/50999/
Ne znam koliko je ovo što ću napisati u temi, ali ne nalazim neko pogodinije mesto za to. Ekipa sa ovog foruma je uglavnom čula za sajt ruskog časopisa "За рулём". Nedavno je proradilo i njihovo izdanje "Газета За рулём" ( http://www.gzr.zr.ru/ ) u kome se objavljuju novosti i članci iz raznih regiona Rusije i mreže njihovih izveštača, koji i ne budu objavljeni u onom reprezentativnom izdanju "За рулём".

Procunjao sam po sajtu i u delu regiona Uljanovsk (a izbor regiona se pravi izborom iz padajućeg menija pored natpisa "Регион" u gornjem levom uglu stranice) našao mali članak i nekoliko fotki iste one UAZ-ove "Buhanke" na ogromnim točkovima, čiju sam fotku postovao negde da forumu, a koju je napravio onaj moj poznanik – novinar. I još jedan zanimljivost odatle – postoji opis neke igre, vožnje UAZ-ova only po nekoj bestragiji sa sve "skrinšotovima" - http://www.gzr.zr.ru/articles/50999/
KamAZ je dobra mašina.

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

U novom sat + pišu o presretaču u Srbiji i kao neće da otkriju koji je auto u pitanju ali su ga slikali iznutra i vidi se centralni stub na kojem piše citroen. Diskrecija zagarantovana nema šta.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Stvarno si zaista, Choksi.

Kada ces prestati da citas taj kvazi magazin? Citaj AUTOBILD.

U pitanju se Skode superb, a koga zanima vise o tome, neka kupi AUTOBILD.
:wink:
Last edited by josif visarionovic on Mon Jul 02, 2007 6:59 pm, edited 1 time in total.

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Nije Skoda, nego Citroen Xsara, ja nigde nisam video da pise Citroen, ali sam poznao tablu.

parkvets

Post by parkvets »

Ma nemoj ni AUTOBILD da citas nego kupi Mercedes 190E i nista te drugo nece zanimati o automobilima 8)

Post Reply