stucanje lade 110
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
U principu najvaznija stvar, kada odete na nekakav servis, je da se kola vrate u popravljenom stanju. Ne mogu da krivim majstora jer trenutno u servisu nije bilo kablova, aparat ne prijavljuje kvar na kablovima i onda dolazi do proizvoljnih ocena sta bi moglo biti u kvaru. Naravno to mozda moze da bude nepotreban izdatak.
Dobro je da postoji ovakav sajt gde ljudi mogu da razmene misljenja o svojim "ljubimcima". U principu dosta stvari koje se javljaju kao problemi na modelima 110-ke su se i meni desile ali sta cemo kad nemamo za bolje.
Za 5 godina voznje promenio sam 2 pumpe za gorivo(nalazi se u rezervoaru), relej iste, motor podizaca stakla, motor centralne brave, klapnu dovoda toplog vazduha, prednje diskove, zadnji lonac 2x plus potrosni materijal u redovnim servisnim rokovima.
Kad jos vidim na sta se ljudi zale u vezi ladine elektronike dodje mi da je stavim u oglas! Ah da zadnji podizaci mi ne rade, zaribali su odavno!
Nema vise kvaliteta, sve se svodi na kvantitet i ko koga zajebe!
Pozdrav
Dobro je da postoji ovakav sajt gde ljudi mogu da razmene misljenja o svojim "ljubimcima". U principu dosta stvari koje se javljaju kao problemi na modelima 110-ke su se i meni desile ali sta cemo kad nemamo za bolje.
Za 5 godina voznje promenio sam 2 pumpe za gorivo(nalazi se u rezervoaru), relej iste, motor podizaca stakla, motor centralne brave, klapnu dovoda toplog vazduha, prednje diskove, zadnji lonac 2x plus potrosni materijal u redovnim servisnim rokovima.
Kad jos vidim na sta se ljudi zale u vezi ladine elektronike dodje mi da je stavim u oglas! Ah da zadnji podizaci mi ne rade, zaribali su odavno!
Nema vise kvaliteta, sve se svodi na kvantitet i ko koga zajebe!
Pozdrav
- Nikola_bgd
Oces molim te da mi kazes vec kad si spomenuo koliko si platio reparaciju podizaca ?po vratima?
Kod mene se prednji normalno spustaju al kad ocu da ih dignem preko pola ne idu moram da povucem rukom i onda sve ok do kraja.Zadnji levi ne radi desni nije radio god dana pa proradio sam od sebe...cudno je to sa ladom
Kod mene se prednji normalno spustaju al kad ocu da ih dignem preko pola ne idu moram da povucem rukom i onda sve ok do kraja.Zadnji levi ne radi desni nije radio god dana pa proradio sam od sebe...cudno je to sa ladom
Nisam platio reparaciju nego sam kupio nov podizac na vozacevim vratima. Reparacija ne znam koliko kosta jedino sam dobio informaciju da po dijagonali motori pasu tj. prednji levi i zadnji desni i prednji desni i zadnji levi !? Menjao ih je majstor u beoladi, cene se ne secam vise.Nikola_bgd wrote:Oces molim te da mi kazes vec kad si spomenuo koliko si platio reparaciju podizaca ?po vratima?
Prednji mi rade ok ali zadnji ne vec 2-3 godine. Posto imam decu malu nisu mi ni trebali nesto ali uvek imas taj osecaj da uvek nesto ne valja
- Nikola_bgd
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
- altinjanin
- altinjanin
- milanovic986
- Automobil: Lada 112 1.5 Li '04
Koliko si ti napricao, skoro da nema sta da ti se nije kvarilo. Koja ti je to Lada?Za 5 godina voznje promenio sam 2 pumpe za gorivo(nalazi se u rezervoaru), relej iste, motor podizaca stakla, motor centralne brave, klapnu dovoda toplog vazduha, prednje diskove, zadnji lonac 2x plus potrosni materijal u redovnim servisnim rokovima.
PS
Skoro sam od jednog coveka cuo zasto je prodao ladu: Kuca mu je bila preko pruge i kad kod bi presao prugu pomeri mu se paljenje!
- milanovic986
- Automobil: Lada 112 1.5 Li '04
Lada 110 1,5i 16v - 2004. godiste. Nisam ja jedini kojem se sve ovo dogodilo, kad budes redom citao post-ove videces da svi otprilike imaju iste ili slicne probleme. To su ustvari greske koje doticni model ima a krivi su neki rashomoni sto su to bas tako projektovali, pa kad jos dodas da je kvalitet izrade pojedinih delova nikakav dobijes rezultat od kojeg zna povremeno da zaboli glava! A i dzep takodje.djmiros wrote:Koliko si ti napricao, skoro da nema sta da ti se nije kvarilo. Koja ti je to Lada?Za 5 godina voznje promenio sam 2 pumpe za gorivo(nalazi se u rezervoaru), relej iste, motor podizaca stakla, motor centralne brave, klapnu dovoda toplog vazduha, prednje diskove, zadnji lonac 2x plus potrosni materijal u redovnim servisnim rokovima.
PS
Skoro sam od jednog coveka cuo zasto je prodao ladu: Kuca mu je bila preko pruge i kad kod bi presao prugu pomeri mu se paljenje!
Kako si, majke ti, naspricao svecice i kablove i sve proradilo!!!milanovic986 wrote:i meni se to desilo. Uzeo sam WD-40, naspricao kablove i svecice i resen problem
Narocito svecice !?!
Problem je resen sa kupovinom novih kablova i auto je ponovo proradio onako kako treba da radi jer je neki od kablova prekidao i pravio prekid tj. auto stucne i pri tome gubi snagu.
Mogao sam da prskam po kablu u prekidu litar WD-a ne bi mu pomoglo!