nedavno mi je crknula moja skoda 120,koju sam koristio za sodranje puta,prevazanje sute/pjeska/sljunka;uglavnom za fizicke poslove
-nabavio sam ladu samaru,1300 u ok stanju(citaj; pali-vozi ali nema progova jer je trula),pa planiram sada te poslove sa njom obavljati(nemojte me mrziti zbog toga )
-zanima me dali je tko ugradivao vece/jace amortizere/opruge na samaru, i od cega...mozda lade nive?cilj mi ju je malo povisiti,pogotovo prednji kraj...
-dali bi gume i felge od 15 cola lose utjecale na njene poluosovine??
Pozdrav SOS, mislim da od Nive ne mogu da se ugrade opruge kod Samare, a sto se tice 15-ca i njihov uticaj na poluosovine, generalno gledano veca felna gume su manjeg profila a samim tim su i tvrdje, tvrde gume ne prijaju ni jednom delu prednjeg vesanj isto vazi i za poluosovine, neznam da li im 15-skratile vek ali sigurno nece da im produze radni vek.
malo sam se zaletio...gledao sam malo po oglasima i shvatio da su 4x98 15 cola felge uistinu rijetke ,a alu felge su normalno skuplje
-tako da izgleda nista od toga,eventualno ako stavim 14 cola felge...
-prioritet je kuka,pa cemo vidjeti...sutra stavljam slike pa da ju vidite
-sjedala su mi dosta losa,suvozacevo je puknuto a vozacevo stoji na koso...zanima me od kojeg auta bi mi pasala sjedala unutra,bez kemijanja,pripasivanja...??i od kojeg auta bi se kuka najlakse dala staviti??
-po meni ovo nije unistavanje lade(vozim se polako i pazim),vec pokazuje jos jednu kvalitetu samare
-posto su videi iz mog prvog posta vec bili objavljeni na ovom forumu,ne vidim razloga zasto moje slike nebi bile