Peskiranje
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Peskiranje
Skoro pre prodaje moje Samare radio sam neka sredjivanja,izmedju ostalog i felne.Posto sam imao i kompresor i napravio ekspozioni sud za peskiranje,ostao sam aktivan u tome.Znajuci koliko sam imao pre muka da se resim rdje na nekim delovima otvara temu vezanu samo za peskiranje.Ako ima zainteresovanih PP je tu.Svi predlozi su dobro dosli.
- josif visarionovic
- Site Admin

- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Peskiranje je granulacijom peska 0,3-0,8 nema brazdanja felne.CO2 je ustvari tzv. suvi led sto je ista prica.Cestica leda udara pod visokim pritiskom i skida sloj boje ili rdje.Prednos toga je sto nema peska koji leti na sve strane ( led se jednostavno topi ) a mana je ta sto dolazi kod tanjih materijala do uvijanja zbog nagle promene temperature na materijalu.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Jel zna neko gde u NS i okolini mogu da se povoljno srede felne? Tipa peskarenje, malo gita po rubovima i farbanje. Eventualno neku čuknuti da se rub dovede u "kružno" stanje. Povoljno ne znači da neki fuš bude ali mi ni ne trebaju neka umetnička dela, čisto da sredim Cromodore jer sam odlučio da ih zadržim.
Hvala
Hvala
- savke
- Automobil: Samara i Laguna
Znam samo za servis za alu felne na telepu ali mislim da nisu jeftini...ali mozda cak i nisu. Treba pitati.bruyoni wrote:Jel zna neko gde u NS i okolini mogu da se povoljno srede felne? Tipa peskarenje, malo gita po rubovima i farbanje. Eventualno neku čuknuti da se rub dovede u "kružno" stanje. Povoljno ne znači da neki fuš bude ali mi ni ne trebaju neka umetnička dela, čisto da sredim Cromodore jer sam odlučio da ih zadržim.
Hvala
http://www.alufelne.com/