Poliranje
Moderators: BokeYGTi, dejo, Miljan
Pri prvim znacima proleća i malo lepšem vremenu ne časim časa već odmah sređujem mog Sputnika isključivo sa Turtle Wax politurom u tečnom stanju za metalik boju
Sređivao sam to do 10-ak puta godišnje, ali sam shvatio da maaaaalkice preterujem, pa to malo ređe radim.
Uglavnom se to prilično aktivno radi leti, da ga zaštitim od sunca, kao i pred zimu da ga zaštitim od hladnoće. Ručno, naravno, samo ja ga i poliram i to nakon što izađe iz praonice.
Razmišljao sam o promeni politure, da pređem na onaj što se reklamirao na televiziji... zaboravih kako se zove
Uglavnom se to prilično aktivno radi leti, da ga zaštitim od sunca, kao i pred zimu da ga zaštitim od hladnoće. Ručno, naravno, samo ja ga i poliram i to nakon što izađe iz praonice.
Razmišljao sam o promeni politure, da pređem na onaj što se reklamirao na televiziji... zaboravih kako se zove
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
- Consigliori
Marko

The Universal wax for all types лакокрасочных covering Turtle Wax Original - a most popular wax in the world for cars. His(its) unique composition unites the best waxes and high-speed polymers that creates Hard Shell Shine Car Wax - brilliant hard layer of protection on paint of Your car. He bears the washing facility, salt, wood juice, ультрафиолет and influence of the acids, protecting covering of Your car all the year round. Turtle Wax Original contains the легкоскользящие silicone masses for even fixing on surface. Neabrazivnye defoggers delete the въевшуюся dirt, lung oxidation and do the wax Turtle Wax ideal for all лакокрасочных covering, including металлик . The Instruction on use: 1. Vymoyte car by shampoo Zip Wax and dry. 2. Use Color Back for recovering the initial colour of the tarnished paint. 3. By means of humid fabrics or special аппликатора evenly inflict on small area by circular motion. 4. Clean dry fabrics располируйте After appearance of the typical dull raid before deep briliance and go to the following area. The Note: do Not use on hot on ощупь surfaces. Do Not use on plastic detail of the decorating.

The Universal wax for all types лакокрасочных covering Turtle Wax Original - a most popular wax in the world for cars. His(its) unique composition unites the best waxes and high-speed polymers that creates Hard Shell Shine Car Wax - brilliant hard layer of protection on paint of Your car. He bears the washing facility, salt, wood juice, ультрафиолет and influence of the acids, protecting covering of Your car all the year round. Turtle Wax Original contains the легкоскользящие silicone masses for even fixing on surface. Neabrazivnye defoggers delete the въевшуюся dirt, lung oxidation and do the wax Turtle Wax ideal for all лакокрасочных covering, including металлик . The Instruction on use: 1. Vymoyte car by shampoo Zip Wax and dry. 2. Use Color Back for recovering the initial colour of the tarnished paint. 3. By means of humid fabrics or special аппликатора evenly inflict on small area by circular motion. 4. Clean dry fabrics располируйте After appearance of the typical dull raid before deep briliance and go to the following area. The Note: do Not use on hot on ощупь surfaces. Do Not use on plastic detail of the decorating.
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

za pravo poliranje vam treba masina i pasta marke Farecla.zuta tuba sa raznim granulacijama,u zavisnosti od potrebe.pasta je na vodenoj bazi i radi se na mokro.na sundjer se nanese pasta a deo se poprska sa vodom.u toku poliranja voda se dozira svremena na vreme.nesme biti suvo.posle te paste se nanosi bilo koja tecna pasta ili vosak da zastiti boju.samo masinom mogu da se izvuku ogrebotine i manja ostecenja boje.
farbar
farbar
- josif visarionovic
- Site Admin

Kod poliranja treba imati u vidu da se ipak skida deo farbe...Goxxy wrote:Pri prvim znacima proleæa i malo lepšem vremenu ne èasim èasa veæ odmah sreðujem mog Sputnika iskljuèivo sa Turtle Wax politurom u teènom stanju za metalik bojuSreðivao sam to do 10-ak puta godišnje, ali sam shvatio da maaaaalkice preterujem, pa to malo reðe radim.
Uglavnom se to prilièno aktivno radi leti, da ga zaštitim od sunca, kao i pred zimu da ga zaštitim od hladnoæe. Ruèno, naravno, samo ja ga i poliram i to nakon što izaðe iz praonice.
Razmišljao sam o promeni politure, da preðem na onaj što se reklamirao na televiziji... zaboravih kako se zove
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
ljudi, sta preporucujete za poliranje, voskiranje, kako li se vec zove? ja sam u supermarketu naleteo na neki preparat, ima ga u zelenoj flasici, a postoji i u limenom pakovanju, pretpostavljam da se radi o tecnom stanju, i nekoj pasti, kremi ili sta vec. kao sto rekoh, zeleno pakovanje, nisam zapamtio koji je proizvodjac, znam samo da je poreklom iz Velike Britanije i da kosta 250-300 dinara, 300 ml.
nikad nisam to radio, pa sam resio da to uradim sad cim se prolepsa vreme. jel moze neko da mi kaze postupak kako se polira auto, nikad nisam imao dodirnih tacaka sa time...
nikad nisam to radio, pa sam resio da to uradim sad cim se prolepsa vreme. jel moze neko da mi kaze postupak kako se polira auto, nikad nisam imao dodirnih tacaka sa time...
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.