opel wrote:Sta ste navalili na coveka? Pusti budalu neka izigrava bozicnu jelku,ima ih tol'ko da se nemogu nabrojati. I kao sto kaze 'Raziel' kada vidis rotaciono svetlo bez' s puta,a ako se on mangupira to je vec njegov problem i on ce odgovarati za njega!
Druže vidim da si iz Subotice, ne znam kakav je tamo saobraćaj, letos kad sam bio nije mi se činio problematičan mada bila je sezona godišnjih odmora tako da...
Pre mi se čini da bi bio budala kada na "prvu" odreagovao na garišino "mjaukanje". Druga stvar, odluku o sklanjanju u desnu traku ili NE sklanjanju doneo sam nakon sagledavanja situacije na terenu što znači NISAM GLUMIO BOŽIĆNJU JELKU već sam procenio sledeće: 1. tip je tek u momentu kada je shvatio da lajka nije BMW upalio rotaciju, 2. Partizanska ulice je sve samo ne opuštena za manevre tipa "odma se sklanjaj", u svakom slučaju MIRNO SPAVAM IAKO SE NISAM SKLONIO U DESNU TRAKU.
druže sada ću da nabrojim one što ti reče koje ne možeš izbrojati, znači svakodnevno na putevima NS-a:
1. Taksisti- ubice/samoubice, pogotovo ovi što voze tuđi auto i uglavnom nemaju "kilometražu" a još manje vozačke kulture i tolerancije, panduri ih tolerišu maksimalno i oni to prilično koriste.
2. Šansa da auto BG tablica u NS-u da žmigavac je otprilike kao šansa Partizana protiv CSKA (iz 2 u 1)
3. Takođe priličan broj NS tablica takođe štedi akumulator, jer bože moj žmigavac ubija akumulator
4. Skretanje u levo na raskrsnici iz srednje trake je naprosto najnovija moda, čak je postalo normalno.
5. zaista ne razumem ljude kojima smeta parkiranje auta na udaljenosti 4-6 metara od raskrsnice
6. inteligentni biciklisti
7. pešaci čije su noge brže od pameti
sve usvemu