Za 3000 din sa ugradnjom imas u auspuh servisu Vlajkovic. Garancija 2 godine. Imam pozitivna iskustva sa njihovim proizvodima (ranije sam kupovao za drugi auto). Servis postoji u Guncatama prema Barajevu posle Lipovacke sume i u Meljaku pored motela Era na Ibarskoj magistrali.
Probaj na 011-83-04-558 - radnja u Guncatama.
Cena originalnog je oko 2000 din (u UKR-u) + ugradnja pa mu doje na isto. S'obzirom na pozitivna iskustva kupio sam ovaj kod privatnika...
Ljudi bolje jedan bravar da vam napravi prokronski trajaće vam najmanje 5 godina gradske vožnje( gde se auspuh i ne osuši redovno), nego bilo koji kao "originalni" ne traju duže od 2 godine. O ceni ne raspravljamo u pitanju je kvalitet!!!
Da neotvaram novu temu evo jedne trileme u vezi zad. lonca za samaru.
1400 din u radnji mala privreda bez garancije;
2250 din u prodavnici sa 1 god garancije;
3750 din vlajković sa ugradnjom i 2god garancije.
Mislim svi bi mi vozili bolja kola da imamo para pa kako najbolje (jeftinije) proći u ovom slučaju????
i jedan i drugi će ti manje trajati od vlajkovića oni koriste galvanizovani lim sa prilično debelim slojem aluminijuma tako da obično duplo premaši garanciju(nikom nisam čuo da je probio za manje od tri godine) ova dva strana brenda su u proteklih par godina ozbiljno izgubila na kvalitetu i to se zale stranci...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
videcemo... u skorije vreme radim nov izduv na mojoj ladi, pun mi je auspuha koji stalno crkavaju, resio sam da ga ovaj put uradim tako da traje bar 5 godina... izvesticu vas o napretku.