P:MAXIMUS TUNING
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Xenoni za 85€ je skroz realna cena.Znam da cena zavisi i od drzave,ali i ako ode do madjarske da kupi cak i za 75€,on prodaje za 160€.Za to bas ne mozemo da krivimo drzavu.djape1977 wrote:...ako su xenoni u madjarskoj 50e to meni nista ne znaci jer mi je i trosak i gublljenje vremena da iz beograda potezem u madjarsku...
E-bay i ostale stvari jos uvek ne funkcionisu kod nas i zato su cene mnogo vislje,ali ne bi trebalo zbog toga da nas deru.
pa ne mogu ja nikoga da banujem ali ima ko moze...Sad si uskratio zadovoljstvo Djapeu bas se zagrejao da nekoga banuje!
na to i mislim. da je otvoreno trziste i omoguceno narucivanje robe iz inostranstva cene bi same pale sto ce se i desiti pre ili kasnije. sto pre to bolje sto se mene tice. za to je kriva drzava jer problem je u nasim zakonima koji ne omogucavaju placanja prema inostranstvu.Xenoni za 85€ je skroz realna cena.Znam da cena zavisi i od drzave,ali i ako ode do madjarske da kupi cak i za 75€,on prodaje za 160€.Za to bas ne mozemo da krivimo drzavu.
E-bay i ostale stvari jos uvek ne funkcionisu kod nas i zato su cene mnogo vislje,ali ne bi trebalo zbog toga da nas deru.
nego da coveku ne trujemo temu, imam jedno konkretno pitanje: moze li se ta roba videti uzivo? imao sam losih iskustava konkretno sa zadnjim loncem od prohroma, izgledao je super ali se raspao posle 3 meseca. los kbalitet varova.
takodje me zanima filter vazduha nesto nalik ovome

j***** auto bez kardana
Ti lonci od prohroma nemaju blage veze jer uopste nisu od prohroma,nego samo imaju taj premaz koji je poliran samo da bi licila na prohrom.
Kod mene su svi lonci radjeni od nerdjajuceg celika,sa ogledalo efektom i imaju visok sjaj,tako da nisu hromirani,ali su extra kvaliteta i garantujem da nece da se raspadne niti da zardja.
Robu ja nemam kod sebe,nego je radim po porudzbini ali garantujem za sve sto kazem da je tako,jer mi ne ide u prilog da zbog neke minimalne zarade izgubim musterije.
Sto se tice tih filtera,takve nemam jer ja radim samo sa YED-ovim filterima,a oni imaju pecurke i valjke,ali takve ne.
pozz
Kod mene su svi lonci radjeni od nerdjajuceg celika,sa ogledalo efektom i imaju visok sjaj,tako da nisu hromirani,ali su extra kvaliteta i garantujem da nece da se raspadne niti da zardja.
Robu ja nemam kod sebe,nego je radim po porudzbini ali garantujem za sve sto kazem da je tako,jer mi ne ide u prilog da zbog neke minimalne zarade izgubim musterije.
Sto se tice tih filtera,takve nemam jer ja radim samo sa YED-ovim filterima,a oni imaju pecurke i valjke,ali takve ne.
pozz
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Eh kad bi se od Mađara moglo naručiti... registrujem se ja i sve ostalo ali kod drugog koraka, tj. metod plaćanja, sajt se zakuca izbaci neki MySQL error...Imre wrote:u madjarskoj mozete kupiti takve za 40-50€ (www.dcstuning.hu)...
@maksa18
Druže jel možeš da daš neke fotke tih HID kompleta i ako imaju neko ime makar da probam da nešto izguglam o njima. To pod uslovom ako imaš neku "normalniju" boju, znači ispod 6kK, idealno 4300K ili možda 5000K za H1 sijalicu
Pozdrav!
Last edited by bruyoni on Tue Mar 24, 2009 4:04 pm, edited 1 time in total.
Katalog sa kompletnom ponudom proizvoda i cenama ispod njih...
(klik na link,pa sign in,pa mail maksa_car@yahoo.com,pasword maksacar,pa kad udjete,my photos,i eto albuma...)
http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?
(klik na link,pa sign in,pa mail maksa_car@yahoo.com,pasword maksacar,pa kad udjete,my photos,i eto albuma...)
http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?
Last edited by maksa018 on Wed Mar 25, 2009 9:21 pm, edited 3 times in total.
i koje su cifre u pitanju?
recimo ovako nesto?

glavudza volana, naravno za fiat/zastava/lada?

cene volana i kojim su materijalom presvuceni?
pretpostavljam da je ista cena bez obzira na boju?

posto su kadice, kojim su materijalom presvucene, imaju li preklop mezanizam za vozila sa dvoje vrata i postoje li u crnoj boji bez ovih sarenih varijanti? video sam one skroz crne ali ono su bas za trke, bile bi nepodnosljive za svakodnevnu voznju

recimo ovako nesto?

glavudza volana, naravno za fiat/zastava/lada?

cene volana i kojim su materijalom presvuceni?
pretpostavljam da je ista cena bez obzira na boju?

posto su kadice, kojim su materijalom presvucene, imaju li preklop mezanizam za vozila sa dvoje vrata i postoje li u crnoj boji bez ovih sarenih varijanti? video sam one skroz crne ali ono su bas za trke, bile bi nepodnosljive za svakodnevnu voznju

j***** auto bez kardana
Pozdrav druze,cena ovog lonca je 65e,glavudza volana za ladu/zastavu je 15e,volan je 350mm precnika,uradjen je od velura(nesto kao prevrnuta koza),odlicno lezi u ruci i nema klizanja ruku sa njega,cena je 50e,i kadica je 150e,radjena od kvalitetne eko koze,imaju mehanizam za preklapanje,ali ih nema u skroz crnoj varijanti,ima crno-siva i crno-plava.
[url=http://kontakt24-de.com]Erotikkontakte[/url]