Aj videcu jos sta ce se desavati dal cu da nastavim da vozim Ladu il da uzimam onog Nissana (ne znam nista .... i onda chekam). Ako mi ostane Lada krenucu u sredjivanje pa ce mi trebati jos neki delovi tako da aj nek saceka dok popusti mraz da vidim sta ce biti pa se chujemodjape1977 wrote:sajla brzinomera... imao sam i ja problem. mora se menjati... sta uradi sa felnama? ajde cim malo popusti mraz da sredimo to...
Trebaju mi saveti za mog Ladilaka :)
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
E ljudi ... izgleda da mi negde curi ulje za kochnice :S
Dolivao sam vec koliko da se ugasi lampica pre 2 dana danas se opet upalila. ... koliko da sipam ulja? Mislim koliko je max dozvoljeno?
Dolivao sam vec koliko da se ugasi lampica pre 2 dana danas se opet upalila. ... koliko da sipam ulja? Mislim koliko je max dozvoljeno?
Curi na glavnom kochionom ...... a patos ispod vozacevog sedista je truo i vidim asfalt ... bukvalno leva shina od sedista je nekih 2cm prosla kroz patos....
Aj jos nesto nek me strefi .... malo je ovo 
Joooooooooooooj dajte mi 5l benzina da je zapalim!
Veceras sednem i krenem do pumpe da natochim gas u Oml. brigada .... lamela proklizava ko luda (ne smrdi, samo ja da krenem i vec uveliko otpustio kvacilo a ona polako ... tacno osetim pod gasom kako spaja lagano ...)....
Izleti mi budala u kraju iz tunela ja na kochnicu kad volan ko da mi je pukla prednja leva ode u levo u pm ... jedva sam ga zadrzo da ne odem u zgradu... E sad ne znam dal su paknovi il koji je q .....
Poludecu sa njom OCU NOVU LADUUUUUUUUUU!
Veceras sednem i krenem do pumpe da natochim gas u Oml. brigada .... lamela proklizava ko luda (ne smrdi, samo ja da krenem i vec uveliko otpustio kvacilo a ona polako ... tacno osetim pod gasom kako spaja lagano ...)....
Izleti mi budala u kraju iz tunela ja na kochnicu kad volan ko da mi je pukla prednja leva ode u levo u pm ... jedva sam ga zadrzo da ne odem u zgradu... E sad ne znam dal su paknovi il koji je q .....
Poludecu sa njom OCU NOVU LADUUUUUUUUUU!
kugle su do q ... to znam jer se mota u voznji laganica al ja nikako da odem do majstora (tj. nikako da skupim pare).
Sto se kvacila tice nemam pojma, ja sam navikao da krecem sa malim gasom i gledam je muchenu u trecoj kako jedva izvlaci 60 (na benzinu) ...
karburator je takodje zabagreo stuca ko luda na benzin....
Pa treba minimum 200e sad da puknem da je dovedem u koliko - toliko ispravno stanje ... jeftinije 5l benzina
Sto se kvacila tice nemam pojma, ja sam navikao da krecem sa malim gasom i gledam je muchenu u trecoj kako jedva izvlaci 60 (na benzinu) ...
karburator je takodje zabagreo stuca ko luda na benzin....
Pa treba minimum 200e sad da puknem da je dovedem u koliko - toliko ispravno stanje ... jeftinije 5l benzina
Patos sredjen - auspuh ukratko: srednji lonac ne moze da se krpi zadnji jos moze tako da cu verovatno sad uzeti samo srednji mada potrudicu se da nategnem 6500 za sve sa ugradnjom kod kilera. A trosila je vishe jer mi je leptir sauha bio zaglavljen tj. nije se vracao do kraja
Sad cemo da vidimo kako se ponasha
Inache sve ostalo je ok.
Sad cemo da vidimo kako se ponasha
[/quote]
idi na altinu u auspuh servis "djukic" proci ces jeftinije a rade skroz ok[/quote]
Ja sam zagotivio te likove jer me nikad nisu zaj..... I kad sam hteo nesto da kupim novo kod njih oni su mi govorili moze jos ovo staro da se sredi.
Ovi strucnjaci iz KILER-a su takvi smradovi neopevani.Kad mi sidje u kanal i kaze:AUUUUUUUUUUUU.Ubio bi ga.Moras da menjas ovo,moras ono pa ti zvekne cifru da se useres.Posle toga odem kod Djukica i momci to zavrse za 500 kinti i vozim se posle toga jos dve godine.Neki dan sam bio kod njih i zadnji lonac za Samaru kosta 3000 pa neka ti to bude neki orijentir.U svakom slucaju vredi otici kod njih
idi na altinu u auspuh servis "djukic" proci ces jeftinije a rade skroz ok[/quote]
Ja sam zagotivio te likove jer me nikad nisu zaj..... I kad sam hteo nesto da kupim novo kod njih oni su mi govorili moze jos ovo staro da se sredi.
Ovi strucnjaci iz KILER-a su takvi smradovi neopevani.Kad mi sidje u kanal i kaze:AUUUUUUUUUUUU.Ubio bi ga.Moras da menjas ovo,moras ono pa ti zvekne cifru da se useres.Posle toga odem kod Djukica i momci to zavrse za 500 kinti i vozim se posle toga jos dve godine.Neki dan sam bio kod njih i zadnji lonac za Samaru kosta 3000 pa neka ti to bude neki orijentir.U svakom slucaju vredi otici kod njih