Taman danas zavucem njusku pod haubu da malo sredim plin kad imam sta da vidim.Pukla manzetna letve volana na dva mesta.Moj majstor Dule u Rakovici ima da se usere od srece.U zadnjih sedam dana mi je menjao set kvacila pa zadnje opruge pa sad manzetna.
Ma nije neki eksperiment, al ima da se ****esh od posla jer su shrafovi tesko pristupacni, al su kvalitetni pa mozesh i krajem kljuca da zapinjesh ko sivonja, nece da im se osteti glava, al' je definitivno definitivno jedan od onih eksperimenata koje bi uvek radije prepustio majstoru.... jbga iskustvo je iskustvo
Ma sta ce ti pumpa za benzin, to su izmislili privatnici da uzmu sirotinji pare! Prvi auti je nisu ni imali, nego su se napajali prirodnim padom , bash kao ti sad! :-)
Nikom ne bih preporucio da sam ceprka oko letve volana, servisi uglavnom imaju i brener pa zagreju sraf i vrlo lako se odvrne, ipak i majstori znaju po nesto.
I ja imam problem sa letvom volana! Kad vozim krcka, pucketa i dosta teže se mota! Majstor mi ne preporučuje remont, pa se pitam gde i za koliko mogu naći neku polovnu! Po mogućstvu južnije, Niš recimo!