cilindar kvacila
Moderators: dejo, dejca, Miljan
cilindar kvacila
e ovako prije jedno mjesec dana stavio sam novi donji cilindar kvacila posto je stari otisao. u poslednjih nekoliko dana desava mi se ono sto se desavalo dok je bio i stari, pedala ostaje na pola, s tim sto sada kad ostane na polovini i ja je pritisnem i tek na kraju osjetim da je dobila kvacilo.
glicerin nigdje ne curi bocica je napunjena kad je stavljen novi cilindar izgleda da kapi nije izgubio.
moze li biti da je opet cilindar i ako nije sta moze biti?
glicerin nigdje ne curi bocica je napunjena kad je stavljen novi cilindar izgleda da kapi nije izgubio.
moze li biti da je opet cilindar i ako nije sta moze biti?
- milicevicv
Slazem se sa Pedjom, ja sam prvi put kad me zezalo kvacilo stavio neki boz me sacuvaj - nije sastavio ni mesec dana. Onda sam stavio meteli - ne bih da ga mnogo hvalim ali evo godinu dana nikakvih problema nemam
Cak sam i kocione cilindre stavljao meteli - samo najbolje 
E sad jbg ja ne forsiram ni kvacilo ni kocnicu pa ne znam dal i to utice al ovako "normalnom" voznjom sve je ok.
E sad jbg ja ne forsiram ni kvacilo ni kocnicu pa ne znam dal i to utice al ovako "normalnom" voznjom sve je ok.
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
nije u pitanju cilindar... sam po sebi komad metala, opruga i manje vise to je to. problem je u gumicama. pricao sam sa jednim likom koji je nabavio masinu za proizvodnju gumica. kaze, moze prakticno da napravi gumice bilo kojih dimenzija, ali... fali mu komponenta, i to samo jedna. preskupa je, a samo velike firme mogu da ja nabave po isplativoj cijeni. ovako se prave neke mjesavine pa guma bude malo izdrzljivija, ali nije to pravo. moj originalni je trajao 28 godina (gornji je prosvirao, ali sam mjenjao oba). naisao je neki bezimeni... trajao dva mjeseca, pa onda neki bjelorus koji je trajao 2-3 godine. poslednji vozam godinu dana bez problema - kupio sam ga kod zvanicnog distributera... kazu original... vidjecemo... sumnjam.
ovo me je savjetovao majstor - prije novog cilindra (gumica) isprazniti kompletan sistem, da se staro i novo ulje ne mijesaju, i uvijek dosipati isto ulje - ne mijesati razlicite proizvodjace.
ovo me je savjetovao majstor - prije novog cilindra (gumica) isprazniti kompletan sistem, da se staro i novo ulje ne mijesaju, i uvijek dosipati isto ulje - ne mijesati razlicite proizvodjace.