Samara za delove???
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Pa tipa hocu ja ovo,a neko isto to i sl...
Meni ne treba ni komutator i brave,to sljaka samo tako
.
Meni bi konkretno trebala cela instrument tabla sa razvodom za grejanje-hladjenje i ventilator hladnjaka.Meni bi mozda trebala i vrata,moram jos da vidim.
A da li taj motor moze regularno da se prepise i ubaci?
Meni ne treba ni komutator i brave,to sljaka samo tako
Meni bi konkretno trebala cela instrument tabla sa razvodom za grejanje-hladjenje i ventilator hladnjaka.Meni bi mozda trebala i vrata,moram jos da vidim.
A da li taj motor moze regularno da se prepise i ubaci?
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
-
samara1500
Meni bi dobro došla glava ako je bolja od moje (znači 1.5 a da nije prešla preko 100000 nekim slučajem) ali ne znam kako ću stajati s parama, ovaj april sam katastrofa radio a računi stižu li stižu...
Ostalo su sitnice, desni retrovizor, kederi vrata, daska zadnjih, plastike neke i tako...
Još jednom kažem, najbolje bi mi došao plin, jer ionako odavno planiram da se sam pozabavim ugradnjom istog, ali ne verujem da će ga ta lada imati.
Ako ne bude ništa od ovoga, onda se nadam makar paru felni s ok gumama, da ne zaginem negde s postojećima koje su jadne skroz.. a može i korpa kvačila ako je neka bolja (molio bi da mi se sad ne smejete za ovo)

Ostalo su sitnice, desni retrovizor, kederi vrata, daska zadnjih, plastike neke i tako...
Još jednom kažem, najbolje bi mi došao plin, jer ionako odavno planiram da se sam pozabavim ugradnjom istog, ali ne verujem da će ga ta lada imati.
Ako ne bude ništa od ovoga, onda se nadam makar paru felni s ok gumama, da ne zaginem negde s postojećima koje su jadne skroz.. a može i korpa kvačila ako je neka bolja (molio bi da mi se sad ne smejete za ovo)
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."