kupovina lade samare - pomoc

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

pesadinac

kupovina lade samare - pomoc

Post by pesadinac »

Pozdrav svima, po drugi put.

Planiram da kupim neki auto. Informativno sam isao da vidim na autopijac-SU sta se nudi i po kojim cenama, ali ponuda bas i nije bila neka, svega 4 Samare na prodaju.
Za oko mi je zapala jedna, ali sam kasnije shvatio da nije na prodaju, bila je zakljucana, bez papira o podacima o vozilu i sa zeljenom cenom.
Pogledam tabe da vidim odakle je, bile su SU table, a okvir za table - LADA KLUB SRBIJA
:lol:
Rec je o crnoj Samari, ako se secam-5 vrata.
Ako se ne varam, verovatno Vojvodina Samara.

Inace, moje dileme ....
Planiram kupovinu auta, dilema mi bila je izmedju yuga i lade.
Mozda mi je jugo simpaticniji nekako (nadam se da me ne ceka lomaca zbog ovakvih reci ), ali mi Samara deluje pouzdanije, sigurnije, komfornije ...
Jedan od bitnih faktora koji uticu na izbor su i moji gabariti, skoro 2 m visine, 135 kg .
Sa tim dimenzijama, tesko bi se spakovao u jugica. :lol: :lol: :lol:
Moj najveci problem je slabo poznavanje problematike vozaca, ne razumem se u kola bas mnogo.
Kakva je praksa sa postojecim clanovima, da li su spremni pomoci buducem (nadam se) clanu , pogledati zajedno kola koja su predmet eventualne kupoprodaje i slicno. :oops:
Eventualno ako neko ima neki predlog po pitanju nekle poznate Samare, Subotica ili okolina.
Unapred hvala i do citanja
;)

vojvoda

Post by vojvoda »

moja prodata danas sto nisi bio uporan da cekas kod auta. :twisted:

vigmir

Post by vigmir »

Ako nije tajna za koliko si je prodao?

djape1977

Post by djape1977 »

moja prodata danas sto nisi bio uporan da cekas kod auta.
e sad najzad da se opostenis sa jednim autom na zadnji pogon!
j***** auto bez kardana

vojvoda

Re: kupovina lade samare - pomoc

Post by vojvoda »

pesadinac wrote:Pozdrav svima, po drugi put.

Planiram da kupim neki auto. Informativno sam isao da vidim na autopijac-SU sta se nudi i po kojim cenama, ali ponuda bas i nije bila neka, svega 4 Samare na prodaju.
Za oko mi je zapala jedna, ali sam kasnije shvatio da nije na prodaju, bila je zakljucana, bez papira o podacima o vozilu i sa zeljenom cenom.
Pogledam tabe da vidim odakle je, bile su SU table, a okvir za table - LADA KLUB SRBIJA
:lol:
Rec je o crnoj Samari, ako se secam-5 vrata.
Ako se ne varam, verovatno Vojvodina Samara.

Inace, moje dileme ....
Planiram kupovinu auta, dilema mi bila je izmedju yuga i lade.
Mozda mi je jugo simpaticniji nekako (nadam se da me ne ceka lomaca zbog ovakvih reci ), ali mi Samara deluje pouzdanije, sigurnije, komfornije ...
Jedan od bitnih faktora koji uticu na izbor su i moji gabariti, skoro 2 m visine, 135 kg .
Sa tim dimenzijama, tesko bi se spakovao u jugica.
:lol: :lol: :lol:
Moj najveci problem je slabo poznavanje problematike vozaca, ne razumem se u kola bas mnogo.
Kakva je praksa sa postojecim clanovima, da li su spremni pomoci buducem (nadam se) clanu , pogledati zajedno kola koja su predmet eventualne kupoprodaje i slicno. :oops:
Eventualno ako neko ima neki predlog po pitanju nekle poznate Samare, Subotica ili okolina.
Unapred hvala i do citanja
;)
sa tim gabaritima samara nikako. 2105,2107.ili 2103,2106 u pristojnom stanju ima vise mesta nego samara. u samari niko nece moci sesti iza tebe kad namestis sediste,meni je uvek bilo pomereno do kraja i opet mi bilo tesno i nisam nikog vozio iza mene .:mrgreen:

Jing_Ko

Post by Jing_Ko »

Ja sam vozio 5 ljudi (+ sebe) sto ce reci jedno hmmmmm...pa recimo 500-600 kg zive vage, moze se reci da niko tu nije sitan i ipak nije lose islo. Kockaste lade imaju svakako vise prostora, samara je opet nekako savremenija (recimo da lici na golf 2 po mnogo cemu). Ako hoces baci pogled na moju, ima je u oglasima, pa ako si zainteresovan mozemo da se dogovaramo... :)

pesadinac

Post by pesadinac »

:)
da li to znaci da dajes samaru za pare koliko ja izdvajam za kola
:twisted:

Jing_Ko

Post by Jing_Ko »

Zavisi koliko si spreman da izdvojis...poslacu ti sada u poruci moj br. telefona pa me ti cimni, a ja cu te nazvati... :)

lengenda
Automobil: Dacia Sandero

Post by lengenda »

Tako se pravi posao... 8)
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

Jing_Ko

Post by Jing_Ko »

Pravi, pravi, a mozda i krivi (posao)... :D

samara1500

Post by samara1500 »

Ja sam visok 195cm i imam oko 100kg, i nije mi tesno u samari, naprotiv... mada jeste mi sedište skoro do kraja pomereno unazad :mrgreen:
Ali slažem se da su stare lade ipak malo komotnije za visoke ljude. 8)
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

pesadinac

Post by pesadinac »

Jedno pitanje vezano za registraciju, da li je iko upucen u novi zakon, tj. kad stupi na snagu i postane vazeci, sta ce to doneti vlasnicima punoletnih automobila, tacnije, sta ce im sve odneti iz novcanika.
:!:
Da li neko zna sta su vlastodrsci predvideli, kakav udar po dzepovima vlasnika polu-oldtajmera?
:mrgreen:

vigmir

Post by vigmir »

Nista strasno.Samo cemo morati dva puta godisnje na tehnicki pregled.Nesto kao automobili auto skole.

pesadinac

Post by pesadinac »

Znaci, ne bi trebalo da bude znacajnijeg :evil: udara po dzepu?
Osim tog tehnickog, koji ce biti na pola godine i samog placanja tehnickog, drugih izdataka ne bi trebalo da bude?
Neke ekoloske taxe, extra porezi za ekologiju i sl, ukoliko se ne predomisle ili sete toga? :lol:
Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!

Jing_Ko

Post by Jing_Ko »

Dva pregleda godisnje? Ako je tako to bi bilo 1000 din godisnje (vise) od mladjeg auta. Jer ima neko ideju kako ce se "beleziti" da je auto bio na tom "drugom tehnickom" da ga tako nazovem.

P.S. Pesadinac jel si idalje zainteresovan (ako si ikad i bio) za moju samaru, da znam da li da je operem i vratim kilometrazu (ako mislis da dolazis)? :D

Post Reply