Extra ideje sa ZFC
Moderator: BokeYGTi
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
...ideja je bila da se vide neke opcije, a ovaj GRB (smrt fasizmu
))) moze da se odradi u jednoj boji (prelivi bi morali da imaju krupniji raster, senke bi morale da lete ali nije neizvodljivo).
moguce i u 2 boje, majica, kremkasta, grb sepia (kao stare fotke), a ladin znak i traka sa LKS u jarko crvenoj
moguce i u 2 boje, majica, kremkasta, grb sepia (kao stare fotke), a ladin znak i traka sa LKS u jarko crvenoj
@opel
Hvala druze...to mi je profesija
@ vigmier & Shone89
...ja sam krenuo sa razmisljanjem o predlogu nekog resenja za Klub...ima tu i neke sajkace, i zastave zemalja kluba i proizvodjaca
u principu nije problem prilagoditi resenja majicama, kada bi se izdefinisalo da li vam se nesto od ovih varijanti dopada (izuzev 1. - to je pretrpano za znak kluba ako se ima na umu smanjivanja, ali za neki wallpaper na kompu mozda...zastava (dobra ideja Shone
...
pozdrav svima
Hvala druze...to mi je profesija
@ vigmier & Shone89
...ja sam krenuo sa razmisljanjem o predlogu nekog resenja za Klub...ima tu i neke sajkace, i zastave zemalja kluba i proizvodjaca
u principu nije problem prilagoditi resenja majicama, kada bi se izdefinisalo da li vam se nesto od ovih varijanti dopada (izuzev 1. - to je pretrpano za znak kluba ako se ima na umu smanjivanja, ali za neki wallpaper na kompu mozda...zastava (dobra ideja Shone
pozdrav svima
- letnjikovac
- Black dragon
- Automobil: 2103 special
- josif visarionovic
- Site Admin