Ja sam u S500 isao na maturu
@sale... Pa ja ne znam sta da ti kazem... Ti vozi tvoju ladu 200 na sat...
Realno boli me uvo!!! A "ta" mecka nije auto samo zato sto ide brzo... Sedi u nju videces zasto je "ta" mecka auto
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)
sale89bre wrote:Ja sam u S500 isao na maturu
@sale... Pa ja ne znam sta da ti kazem... Ti vozi tvoju ladu 200 na sat...
Realno boli me uvo!!! A "ta" mecka nije auto samo zato sto ide brzo... Sedi u nju videces zasto je "ta" mecka auto
1. Ovaj forum je postao za one koji voze lade a ljubitelji su svih drugih automobila R-ova TT-ova, RTGY-ovaGTRWQVU-ova i ostalih OSIM lada. Ovdje su samo zato sto ih eto j..... igrom slucaja voze, odnosno moraju da voze.
2. Ukoliko neko sredjuje stari automobil (ficu, ladu) odmah je lud po jednima ili to radi zato sto nema para po drugima. I jedno i drugo je nebuloza. To rade zato sto to VOLE!!!!! A pogotovo zadnja konstatacija da nemaju para....???? Svako ko je sredjivao svoj automobil ali STVARNO sredjivao ili da kazem restaurirao a ne mijenjao ulje, filtere i sl. ZNA dobro koliko to kosta.
3.Neki bi mogli malo da odrastu.
4.Licno, sve rjedje posjecujem ovaj forum jer mi se cini da nema vise kvalitetnih sadrzaja, savjeta, slika a sve je vise prepucavanja glupih i bespotrebnih a pogotovo nekih nazovi tema, samo cekam jos da neko postavi temu o salvetama.
Ne znam sta ostali misle o ovome ali vidim da odavno neki ljudi vise ne svracaju.....
Unaprijed se izvinjavam onima koji se osjecaju prozvanim. Nista licno.
drakal wrote:1. Ovaj forum je postao za one koji voze lade a ljubitelji su svih drugih automobila R-ova TT-ova, RTGY-ovaGTRWQVU-ova i ostalih OSIM lada. Ovdje su samo zato sto ih eto j..... igrom slucaja voze, odnosno moraju da voze.
2. Ukoliko neko sredjuje stari automobil (ficu, ladu) odmah je lud po jednima ili to radi zato sto nema para po drugima. I jedno i drugo je nebuloza. To rade zato sto to VOLE!!!!! A pogotovo zadnja konstatacija da nemaju para....???? Svako ko je sredjivao svoj automobil ali STVARNO sredjivao ili da kazem restaurirao a ne mijenjao ulje, filtere i sl. ZNA dobro koliko to kosta.
4.Licno, sve rjedje posjecujem ovaj forum jer mi se cini da nema vise kvalitetnih sadrzaja, savjeta, slika a sve je vise prepucavanja glupih i bespotrebnih a pogotovo nekih nazovi tema, samo cekam jos da neko postavi temu o salvetama.
Ne znam sta ostali misle o ovome ali vidim da odavno neki ljudi vise ne svracaju.....
U potpunosti se slazem sa tobom... Ja sam ladu zavoleo sasvim slucajno iako mogu da kupim i neki bolji auto... Kad bi mi neko poklonio s500 prodao bi je i kupio bi 100 LADA!!!!!
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]
ovde i dalje ima mnogo dobrog sadrzaja i mnogo dobrih ljudi. prepucavanja su normalna stvar na svakom forumu i to se ne moze izbeci. ako neko ima nesto da kaze u vezi foruma postoji tema "pohvale/kritike".
Slazem se apsolutno da je mercedes mercedes ... ali ja idalje uzivam u Ladi. Taj zvuk, taj osecaj kada vozis auto koji je preziveo sve tvoje gluposti od dobijanja vozacke je neverovatan. Sada ovo pricam zaista otvoreno, Lada je za mene postala i ostace auto za ceo zivot. I ako budem ovu morao da prodam zbog kupovine nekog drugog opet cu kupiti Ladu za svoj hir. Mislim da cu uspeti u zivotu dovoljno da imam za tu strast prema Ladi i da cu KAD TAD jednu srediti i voziti je sa jos vecim uzivanjem nego sto vozim ovu
Postoje ljudi koji su vozili Ladu, koji voze Ladu i koji ce voziti Ladu
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
evo jedan fiat iz Makedonije, nemam slike kad je gotov ali potrazicu
Check Out My 4x4: http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=1992 or http://picasaweb.google.com/Bobby.4x4/LadaNiva#
[url=http://www.postimage.org/][img]http://s4.postimage.org/1Sr4Y9.jpg[/img][/url]
drakal wrote:1. Ovaj forum je postao za one koji voze lade a ljubitelji su svih drugih automobila R-ova TT-ova, RTGY-ovaGTRWQVU-ova i ostalih OSIM lada. Ovdje su samo zato sto ih eto j..... igrom slucaja voze, odnosno moraju da voze.
U potpunosti se slazem sa tobom... Ja sam ladu zavoleo sasvim slucajno iako mogu da kupim i neki bolji auto... Kad bi mi neko poklonio s500 prodao bi je i kupio bi 100 LADA!!!!!
@drakal ako se ovo pod broj jedan odnosi na mene onda silno gresis, ladu vozim jer je volim, ali moras da priznas u jednom trenutku svog zivota da postoje daleko savrseniji automobili od lade!
Slazem se apsolutno da je mercedes mercedes ... ali ja idalje uzivam u Ladi. Taj zvuk, taj osecaj kada vozis auto koji je preziveo sve tvoje gluposti od dobijanja vozacke je neverovatan. Sada ovo pricam zaista otvoreno, Lada je za mene postala i ostace auto za ceo zivot. I ako budem ovu morao da prodam zbog kupovine nekog drugog opet cu kupiti Ladu za svoj hir. Mislim da cu uspeti u zivotu dovoljno da imam za tu strast prema Ladi i da cu KAD TAD jednu srediti i voziti je sa jos vecim uzivanjem nego sto vozim ovu
e zato sam ja na onu moju nesrecu potrosio brdo vremena i para.
@darkmensale
Ti ocigledno nikad nisi seo da vozis NOV auto!!! Mozes da volis Ladu koliko hoces, ali je troma!!! Kad nemac napravi nesto, to traje!!! Ladu volim zato sto mi je to prvi auto koji bas dugo vozim, a ocigledno je i tebi... Uostalom videces...
@bobby
Ovaj fice me zbog necega podseca na bubasvabu (zasto - nemam pojma)
Zanimljiva ideja u svakom slucaju
sedi da provozas ispravnu ladu od 1500 ili 1600ccm, iznenadices se kako ide. uopste nisu trome. e sad naravno, kad ti i 1600 postane prespora uvek mozes da ubacis nesto jace
Imas vise vozackog iskustva od mene u svakom slucaju, ali je logicno da noviji 1.6 ide bolje od starijeg 1.6 i da je manje trom... Vozio sam par novih kola i par sredjenih, ocuvanih starih i nije to to!!!