Trebaju mi saveti za mog Ladilaka :)
Djape aj ako ti nije cim ostavi ovde njihov broj da ih okrenem da se raspitam. A fala bogu nisu mi Kilerovci zagledali vec ovaj majstor sto mi je radio patos (da su oni gledali ko zna shta bi josh uvalili da zamene) 
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Nije - sad je volim vishe nego pre
Kad god je vratim od majstora obradujem joj se 
A sad zaista nisu potrebna neka velika ulaganja da bi zaista bila ispravna - samo taj ebeni auspuh da sredim.
A sad zaista nisu potrebna neka velika ulaganja da bi zaista bila ispravna - samo taj ebeni auspuh da sredim.
Komplet auspuh u "Djukicu" je 8000din za moju Ladu, a kod Kilera 6500 sa 3 god garancije ...djape1977 wrote:idi na altinu u auspuh servis "djukic" proci ces jeftinije a rade skroz okauspuh ukratko: srednji lonac ne moze da se krpi zadnji jos moze tako da cu verovatno sad uzeti samo srednji mada potrudicu se da nategnem 6500 za sve sa ugradnjom kod kilera
Ne znam, isao sam pre neki dan al su nalepili "Na rucku smo" pa sam zapisao broj i zvao ih - komplet auspuh za moju ladu 8000din. Kad se nisam srusio sa stolice. znam da su svi za kilera govorili da je skup al ispade najjeftiniji. U auto ladi u tvornickoj je auspuh ceo 6300 bez ugradnje, a kod kilera 6500 sa ugradnjom.
P.S. Inace tek sam veceras kad je poceo motor da lupa shvatio da sam vozio bez ulja
Medjutim kad sam dolio 2.5l (chim sam je upalio veceras cuo sam) sve radi normalno tako da - Long Live Russia 
P.S. Inace tek sam veceras kad je poceo motor da lupa shvatio da sam vozio bez ulja
Ok auspuh sam sredio - super je sad 
Medjutim sad moram da menjam remenice i semeringe pa da pitam jel ima neko preporuku de to da potrazim a da prodjem jeftinije
U Auto Ladi me sve zajedno izadje oko 5000 da kupim... 
Medjutim sad moram da menjam remenice i semeringe pa da pitam jel ima neko preporuku de to da potrazim a da prodjem jeftinije
Koliko skontah majstora 3 remenice i 3 semeringa i zupcasti kais. E sad kais imam dao mi vojvoda
A remenice i semeringe moram da menjam curi mi ulje tu i remenice se klate levo desno... Vozim je sad ko po jajima da mi ne prezupci.
ne kapiram kako bi mogle da se ostete remenice. jesi li probao bar da stegnes srafove koji drze remenice za osovine? meni se desavalo da se otpuste srafovi koji drze remenicu vodene pumpe dok je bio ladin motor, samo stegnem i teraj dalje...
vidi posto su same remenice mada treba da ih imam i ja negde tako da ne moras da kupujes nove. ili dodji do mene za vikend da bacim oko na te tvoje remenice, tesko mi je da poverujem da moras da ih menjas
vidi posto su same remenice mada treba da ih imam i ja negde tako da ne moras da kupujes nove. ili dodji do mene za vikend da bacim oko na te tvoje remenice, tesko mi je da poverujem da moras da ih menjas
j***** auto bez kardana
Ne`am pojma, cale bio kod majstora tako su resili nemam nerava da se raspravljam. Samo cu da vidim da prodjem sto bolje mogu - al da ga ubedjujem da majstor nije u pravu ne`am zivaca...
Vikend je danas i sutra, ne znam jesi nedeljom tamo u garazi? Ako jesi a auto mi bude tu verovatno bih dosao pre podne da pogledas ... bem li ga ...
Vikend je danas i sutra, ne znam jesi nedeljom tamo u garazi? Ako jesi a auto mi bude tu verovatno bih dosao pre podne da pogledas ... bem li ga ...