cek polako momce, tek si polozio. ako dobro shvatam popizdeo si jer je zena bez zmigavca skrenula u desnu stranu? eeee, zasta se ti nerviras, jel znas da to nije zdravo? vidi ovako, nagledaces se takvih debila i takvih talenata u saobracaju da ces se setiti dana kad je ta zena to napravila i bice ti zao sto joj jos nisi poljubio ruku... ja se trudim da kontrolisem bes, ali postoje nekoliko primera kad je to nemoguce:
1. Biciklista na semaforu - cekam na crvenom i zelim da skrenem desno, biciklista me naravno obilazi sa desne strane, krece zajedno samnom i ja moram da ga cekam da bi skrenuo...poslednji takav slucaj se zamalo zavrsio lose po biciklistu.
2. u ulici je zakoseni bocni parking, ako me razumete. sedim u autu i telefoniram, zavrsim razgovor i da krenem, oces djavola, talentovani vozac se jednostavno bocno parkirao iza mene i otisao... sreca pa je izasao auto do mene i mogao sam da izmanevrisem nekako napred nazad i izadjem. al sam puko tad...uh...
3. ovaj dole sam ja izlazim iz sela sa sporednog puta onaj odozgo ide levo i da su putevi iste vaznosti ja bi imao prednos ali nisu i ja moram da cekam. sve je to ok da meni stalno odozgo ne nailaze debili koji nemaju pojma i onda me propustaju da prodjem, a ja necu jer sta ako on krene eto sranja i ja bi bio krivac. poslednji put stane covek i blica mi, a ja mu mahnem rukom da prodje...manijak daje gas skrece i mlati rukama...prevod pantomime: glupane glupi ja skrecem tamo, ti imas prednost jebem ti m,.......
a on se nervira zbog zene... i da, vremenom ces po kretanju automobila prepoznati da li ga vozi muskarac ili zena...cast izuzecima.