Zasta sluze (z)migavci?

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Black dragon
Automobil: 2103 special

Zasta sluze (z)migavci?

Post by Black dragon »

Sad se iznervira, skucio mi pritisak na 200 iako imam 18 god :D :D
ladno neka zena (da je ne nazovem drugim imenom) ispred mene ono ide 50-60 ja iza nje i vidi cuda resi da bez ikakvog ZNAKA. skrene na pumpu, umalo je nisam spuco od pozadi. :x :x
Jos vozi Hondu accord, pogubio bih onoga ko joj dade dozvolu :x :x :x :x

eto samo da vam se izjadam :cry: :cry:
Tamo na cesti mi je ostalo srce
na vrućem asfaltu.

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

sta mene najvise nervira :
1) cekam nekog ko ima prvenstvo prolaza nekih 20-ak sekundi, i on kad udje u raskrsnicu skrene desno a pre toga nije dao zmigavac. Znaci kao da sam ga cekao godinu dana bespotrebno, tako se iznerviram :evil: Ko je on da mi uzurpira vreme, sta ako zurim negde

2) starac kad vozi traktor. Taman se lepo skloni desno i krenem da ga obilazim, kad on skrece na zemljani put sa LEVE strane, a nije se ni okrenuo da vidi da li ide neko :evil:

3) skuterista koji mi prolazi na milimetar pored retrovizora :shock:
...

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

Ma njabolje je kad ljudi daju desni migavac a skrenu levo (predomisli se na momenat) :lol:
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

lengenda
Automobil: Dacia Sandero

Re: Zasta sluze (z)migavci?

Post by lengenda »

Black dragon wrote:Sad se iznervira, skucio mi pritisak na 200 iako imam 18 god :D :D
Je li, komsija, jesi ti dobio dozvolu konacno?
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

Black dragon
Automobil: 2103 special

Post by Black dragon »

jesam komso,moramo da popijemo u to ime kad se vidimo :)
Tamo na cesti mi je ostalo srce
na vrućem asfaltu.

Raziel

Post by Raziel »

cek polako momce, tek si polozio. ako dobro shvatam popizdeo si jer je zena bez zmigavca skrenula u desnu stranu? eeee, zasta se ti nerviras, jel znas da to nije zdravo? vidi ovako, nagledaces se takvih debila i takvih talenata u saobracaju da ces se setiti dana kad je ta zena to napravila i bice ti zao sto joj jos nisi poljubio ruku... ja se trudim da kontrolisem bes, ali postoje nekoliko primera kad je to nemoguce:

1. Biciklista na semaforu - cekam na crvenom i zelim da skrenem desno, biciklista me naravno obilazi sa desne strane, krece zajedno samnom i ja moram da ga cekam da bi skrenuo...poslednji takav slucaj se zamalo zavrsio lose po biciklistu.

2. u ulici je zakoseni bocni parking, ako me razumete. sedim u autu i telefoniram, zavrsim razgovor i da krenem, oces djavola, talentovani vozac se jednostavno bocno parkirao iza mene i otisao... sreca pa je izasao auto do mene i mogao sam da izmanevrisem nekako napred nazad i izadjem. al sam puko tad...uh...

3. ovaj dole sam ja izlazim iz sela sa sporednog puta onaj odozgo ide levo i da su putevi iste vaznosti ja bi imao prednos ali nisu i ja moram da cekam. sve je to ok da meni stalno odozgo ne nailaze debili koji nemaju pojma i onda me propustaju da prodjem, a ja necu jer sta ako on krene eto sranja i ja bi bio krivac. poslednji put stane covek i blica mi, a ja mu mahnem rukom da prodje...manijak daje gas skrece i mlati rukama...prevod pantomime: glupane glupi ja skrecem tamo, ti imas prednost jebem ti m,.......

a on se nervira zbog zene... i da, vremenom ces po kretanju automobila prepoznati da li ga vozi muskarac ili zena...cast izuzecima.
Image

atropin
Automobil: VAZ 2103

Post by atropin »

heh... prestrojavanje lijevo, pravo, desno. ja skrecem lijevo, a lik koji je bio iza mene u lijevoj traci mjenja traku i krece pravo. zatim pravi luk u lijevo penje se na trotoar umece se ispred mene i nastavlja kao da se nista nije desilo. ja sam jedino propustio dva vozila iz suprotnog smjera, a onda sam morao i njega - budalu.
glupace i glupani su uzeli volan u ruke. nedavno u banjaluci neka zjaka je pokupila djeda i unuku koji su prelazi preko pjesackog prelaza. sve je pravilno obiljezeno, dan je, nije zurba. dvoje mrtvih samo zato sto je glupaca pricala na mobilni ili sta vec...

djape1977

Post by djape1977 »

Sad se iznervira, skucio mi pritisak na 200 iako imam 18 god
ladno neka zena (da je ne nazovem drugim imenom) ispred mene ono ide 50-60 ja iza nje i vidi cuda resi da bez ikakvog ZNAKA. skrene na pumpu, umalo je nisam spuco od pozadi.
Jos vozi Hondu accord, pogubio bih onoga ko joj dade dozvolu

eto samo da vam se izjadam
e zbog jednog MUSKOG genija sam danas u slicnoj situaciji pokupio ivicnjak sa 40 km/h. upropastio sam prednju desnu stranu trapa. sj**** lezaj tocka, kociona klesta, centralnu sponu....
j***** auto bez kardana

sale89bre

Post by sale89bre »

Ja sam namerno udario u jednog takvog majmuna koji nije dao desni migavac...
Ide covek 30-40 na sat i odjednom pocne da skrece desno... I ja po gasu i pravo u njega... Ortak u kolima mi je bio svedok da ovaj ispred nije dao migavac... Ja sam dao panduru 500 din da mi ne pise sto nisam drzao rastojanje, a ovaj ispred je morao da sredjuje Seat Leon!!! Mislim da covek ima traume od Lade :lol:
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)

opel
Automobil: Lada 2107 / Samara

Post by opel »

Ja sam namerno udario u jednog takvog majmuna koji nije dao desni migavac...
Ide covek 30-40 na sat i odjednom pocne da skrece desno... I ja po gasu i pravo u njega... Ortak u kolima mi je bio svedok da ovaj ispred nije dao migavac... Ja sam dao panduru 500 din da mi ne pise sto nisam drzao rastojanje, a ovaj ispred je morao da sredjuje Seat Leon!!! Mislim da covek ima traume od Lade
:mrgreen: 8)
BA3 21013 / LADA 1200s

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

sale89bre wrote:Ja sam namerno udario u jednog takvog majmuna koji nije dao desni migavac...
Ide covek 30-40 na sat i odjednom pocne da skrece desno... I ja po gasu i pravo u njega... Ortak u kolima mi je bio svedok da ovaj ispred nije dao migavac... Ja sam dao panduru 500 din da mi ne pise sto nisam drzao rastojanje, a ovaj ispred je morao da sredjuje Seat Leon!!! Mislim da covek ima traume od Lade :lol:
Brate ne bih lupao rodjeni auto, chak i kad je ovako truo da bih nekom magarcu napravio shtetu. Zar ti nije jednostavnije da ga ispratis, kad stane stanes i ti i lepo mu se napiiiiiiip svega po spisku? :)
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

sale89bre

Post by sale89bre »

Na Ladi nije bilo nista strasno (dva puta zama'nuo cekicem i ispravio desno krilo)...
Aj da vozim neki besan auto koji je skup za odrzavanje pa da razmislim... Cak i da sam razvalio ladu, sredio bih je sa max 30e... Da ne pricam o tome koliko sam ja bio srecan kad sam se zakucao u njega!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

sale89bre wrote:Ja sam namerno udario u jednog takvog majmuna koji nije dao desni migavac...
:lol: :lol: :lol: :lol:

ja mnogo puta zalim sto nemam neki oklop napred, pa da sakupljam vrata po gradu. Skoro svaki dan za dlaku promasim necija naglo otvorena vrata, zao mi da ostetim svoj auto a inace bi bilo svasta.

IlijaGM

Post by IlijaGM »

moj kum je do skora vozio ladu rivu,i rekao je da ce da kupi gvozdene shine za vozove i da se od toga da napravi branike,pa nek se lupaju koliko god hoceju.

Zoran666

Post by Zoran666 »

najgore je kad (nazovimo covjek) pripremi da skrene desno (pomjeri se skroz desno), upali lijevi zmigavac i na kraju ode pravo. viđao sam takve ispred sebe.
Idi gledaj u sunce ili tako nesto!
[img]http://www.dodaj.rs/f/2T/WQ/2yFAIAVQ/1/2jb1wdi.gif[/img]

Post Reply