Teško startovanje pri radnoj temperaturi

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

vigmir

Post by vigmir »

Koliko ona moze da kosta?

Pera

Post by Pera »

150 din.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

vigmir

Post by vigmir »

Cekaj, cekaj malo.Jeli razvodna ruka=razvodna kapa kada kosta samo 150 dinara?

Pera

Post by Pera »

Ruka je 150,a kapa oko 200-250.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

U poslednje vreme mi se javlja jedan problem! Naime kada su mi kola bas zagrejana,i kad ih ugasim i hocu da ih upalim koji minut kasnije,kad pokusam da ih upalim,uopste ne zavergla,nego se cuje samo cvak,i tako nekoliko puta,i malo sacekam i kasnije zavergla i upali. Sada je poceo da se javlja taj problem i kad kola nisu pregrejana! Mislim da to nema veze sa plnom. Sta je uzrok tome?
Samo Samara Srbina Spasava

Goxxy

Post by Goxxy »

Ne zavrti anlaser, ali automat anlasera izbaci zupčanik. Problem je sa anlaserom, pitanje je samo koji. Automat je sigurno ok, ali sam anlaser ne vrti.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

st@meni
Automobil: Sputnik

Post by st@meni »

@samara1500
Ako novi filter vazduha ne popravi situaciju, ja bih ipak pomerio paljenje malo ranije (recimo za oko pola onog podeoka prema + na razvodniku) pa probao kako se ponaša... pomeriš za oko pola podeoka, probaš, ako nema poboljšanja a pojave se značajnije detonacije, vratiš kako je bilo i nikom ništa...
@Pera
Ne treba ti stroboskop,namesti paljenje i provozaj ga.Ako se javljaju detonacije pomeri ga malo (otprilike 1 mm) u plus,ako se cuju jos,pomeri se jos malo.Sustina je da paljenje ide sto vise u minus (na ranije),a da se ne cuju detonacije.

Malo su neusaglasene izjave, dakle ako sam dobro razumeo:

Kada se kaze: pomeri na ranije paljenje, to znaci da reper treba da ide ka + odnosno da se razvodnik rotira u smeru kretanja kazaljke na satu posmatrajuci sa strane kape, a suprotno tome kada se kaze da se pomeri paljenje na kasnije reper ide ka - , rotiranje razvodnika suprotno od kretanja kazaljke na satu.
Za podesavanje na uvo trazimo polozaj sto vise ka + tako da nema detonacija.

samara1500

Post by samara1500 »

st@meni wrote:Kada se kaze: pomeri na ranije paljenje, to znaci da reper treba da ide ka + odnosno da se razvodnik rotira u smeru kretanja kazaljke na satu posmatrajuci sa strane kape, a suprotno tome kada se kaze da se pomeri paljenje na kasnije reper ide ka - , rotiranje razvodnika suprotno od kretanja kazaljke na satu.
Za podesavanje na uvo trazimo polozaj sto vise ka + tako da nema detonacija.
Baš tako... 8)
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

Post Reply