Pozdrav. Pitanje je vezano za pokusaj fabanja plastike koja se nalazi na sajtnama (trenutno crne boje), retrovizora (trenutno crne boje) i eventualno "macijeg oka" koji se nalazi pozadi izmedju svetala a u sklopu vrata od gepeka.
Auto je lada 110-ka i boja karoserije je metalik srebrna.
Da li postoji neka sprej varijanta ili se farbanje svodi na odlazak u farbaru i pokusaj pronalazenja sto pribliznije boje i da li postoji varijanta lakiranja istih delova da bi se dobio sjaj kao na ostatku automobila.
Ne bi bilo lose da pogledate tjuning svih ruskih vozila (ukucati u googlu vaz.ee, uci na sajt, klik na galerija i vau!!!
Ako je negde postojala adresa izvinjavam se unapred.
cime prefarbati plasticne delove
Moderator: letnjikovac
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Gale.mislim da ima raznih sprejeva,dosta nijansi,i bas za plasticne delove,i slicno,ja sam uzimao crni/imas i mat crna i sa sjajem/a takodje i srebrna,zlatna,vidi u farbari u Orackoj ulici u Zemunu kod pozorista...ima veliki izbor. POzdrav
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Prvo, kao sto je rekao Djape, moras da dobro operes plasticnu povrsinu i da je odmastis razredjivacem.Postoje i sprejevi koji imaju zajedno i prajmer i farbu u jednom.Bolja varijanta je da prvo predjes prajmerom koji ti je u stvari podloga za farbu, jer bi se farba oljustila sa plastike bez njega.Kad se prajmer osusi uzmes farbu i prespricas.Ja sam tako radio na mojoj Samari i pocelo je da spada tek kad mi je kamencic probio farbu i onda je zima i voda ucinila svoje .Ovog leta sleduje ponovna reparacija maske i onog plasticnog dela ispred haubesomile wrote:Koliko je postojana boja na branicima i plastici uopste, kada se radi sa prajmerom pa preko farba?
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
opet ja dizem temu iz mrtvih...
nesto sam potpalio caleta da ofarbamo branike na Samari nesto kao sto je Goxxy radio, a posto i onako treba da pravim farbu da bi farbao nova treca vrata koja se sredjuju, pa me zanima kakav bi postupak bio da se tako nesto uradi? jel treba na nesto posebno obratiti paznju?
ili idemo prvo pranje branika, pa kao sto sam gore procitao, razredjivac da je odmastim, pa onda prajmer i onda farbanje? jel be treba da se osmirgla branik ili sta vec? prajmer je ustvari bamper ili?
nesto sam potpalio caleta da ofarbamo branike na Samari nesto kao sto je Goxxy radio, a posto i onako treba da pravim farbu da bi farbao nova treca vrata koja se sredjuju, pa me zanima kakav bi postupak bio da se tako nesto uradi? jel treba na nesto posebno obratiti paznju?
ili idemo prvo pranje branika, pa kao sto sam gore procitao, razredjivac da je odmastim, pa onda prajmer i onda farbanje? jel be treba da se osmirgla branik ili sta vec? prajmer je ustvari bamper ili?
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S