pumpa + releji + zadnja stakla

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

gorstak

Post by gorstak »

hvala puno,danas cu bas da probam...
TNG?.....Aaaaa,plin,tj LPG!!! ....Ugradio!

gorstak

Post by gorstak »

samo na k6 nema struje takodje nigde,al opet sta ja znam,mozda ce bude kad mu ga dam po kontaktu...

gorstak

Post by gorstak »

Ma nisi zakomplikovao,mozes i roman da napises,da ako bih onda skapirao(tek ja treba da shvatim sta je + kotve releja :D )..
Hm evo ovako sta sam uocio...
Dakle jedan kraj lampice(krokodilska usta)su bila na plusu a ovamo sam redom ubadao i pokazalo je sledece:
31-
1-...
A sto se tice plusa,nema nista na 15 i 2(ni kad je na kontaktu,ni kad se povuce rucica)
..napisah vec da nema struje na K6(K7 je pljunuti K6..ako se izbaci 88)i ko jaje slican K1...kontam da bi sa njega moglo da se dovede...ili neko da dovede,takodje kontam da sam duduk pocetnik za ovo,no reko bar da znam u cemu je fazon..

najoB
Automobil: Lada NIVA

Post by najoB »

1 je minus a 31 ti daje minus preko necega (namotaja u pumpi ili tako neshto) jesi li probao da dovedesh + sa akumulatora na 15, 2 i 31 jel se pali pumpa???,
mozesh i sa k7 da dovedesh svejedno...
Ma sta ce ti pumpa za benzin, to su izmislili privatnici da uzmu sirotinji pare! Prvi auti je nisu ni imali, nego su se napajali prirodnim padom , bash kao ti sad! :-)

gorstak

Post by gorstak »

Paz i kad se pali pumpa..evo danas kad sdam tankovao plin,ipadala je kisa i ukljucim brisace da obrisem staklo...mootor je radio i ja gurnrm rucicu od sebe i pozadi brisac odradi jedan hod a cuo sam da se okrece motric pumpe,na prazno jer je prazna posuda ai treba da kupim ispravan elektroventil da stavim na mesto ovog straaog..dakle radi za zadnje staklo,ali za prednje,u toku rada motora ne...
komendija... :lol:

najoB
Automobil: Lada NIVA

Post by najoB »

onda jedino rucica brisaca zeza, nema sta drugo biti
Ma sta ce ti pumpa za benzin, to su izmislili privatnici da uzmu sirotinji pare! Prvi auti je nisu ni imali, nego su se napajali prirodnim padom , bash kao ti sad! :-)

Pera

Post by Pera »

Moze da se desi i da je crevo negde uklesteno,pa proveri i to.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

Post Reply