Samara za delove???
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
-
samara1500
izgubio djavola... prvo i osnovno, moram da napravim mesta na placu, rasturio sam jednu 132 ku i jedan golf prosli vikend, ostaje jos citroen bx i lada 2104 pa onda mogu da dovlacim nove krseve...
drugo, treba i love za tu investiciju. ovaj mesec sam registrovao auto i iz\menjao brdo kojecega sto je pocrkalo na mojoj ladi tako da sacekajte da se malo oporavim
drugo, treba i love za tu investiciju. ovaj mesec sam registrovao auto i iz\menjao brdo kojecega sto je pocrkalo na mojoj ladi tako da sacekajte da se malo oporavim
j***** auto bez kardana
-
samara1500
13.-14.
sto se tice ispitnog roka - jbg, ako mozes da dodjes ti dodji.
nemam pojma o detaljima auta - citav je spolja. cak izgleda sasvim ok. vidjao sam mnogo gore primerke da se voze.
plava je novija ali je farbana i ima dosta gita ispod te farbe tako da mi nije delovala kao dobar izbor.
sto se tice ispitnog roka - jbg, ako mozes da dodjes ti dodji.
nemam pojma o detaljima auta - citav je spolja. cak izgleda sasvim ok. vidjao sam mnogo gore primerke da se voze.
plava je novija ali je farbana i ima dosta gita ispod te farbe tako da mi nije delovala kao dobar izbor.
j***** auto bez kardana
-
samara1500
imam guma 13ca koliko hoces...
ne znam koji je motor jos uvek. ni koji je menjac. ni kakva su sedista. za brave kljuceve nemam. ali ako su ispravne mogu da se naprave. sutra idem po nju ujutru. kad je dovucem upalicu motor i provozati je da vidim sta valja a sta ne.
u stvari, naletela je kod drugara limara jedna samara za popravku, udarena pa mu trebaju leva vrata, prednji stub i homokineticki zglob. ostalo je za prodaju...
ne znam koji je motor jos uvek. ni koji je menjac. ni kakva su sedista. za brave kljuceve nemam. ali ako su ispravne mogu da se naprave. sutra idem po nju ujutru. kad je dovucem upalicu motor i provozati je da vidim sta valja a sta ne.
u stvari, naletela je kod drugara limara jedna samara za popravku, udarena pa mu trebaju leva vrata, prednji stub i homokineticki zglob. ostalo je za prodaju...
j***** auto bez kardana
-
samara1500
na gume sam mislio sa sve felnama, dobro bi mi došlo da imam za zimski set napred... Ako ova akcija prođe ok, ne bi bilo loše odraditi i tu drugu, verovatno ima bolji enterijer i motor. Nego, nešto kruži priča da će po novome moći da se menjaju motori bez papira, je li neko od vas čuo nešto o tome konkretno?
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."
mrzelo me da citam ceo novi zakon o saobracaju. trebalo bi da se zaista ukida broj motora...
inace, samara je dopremljena i sutra cu da je operem i da pokusam da je upalim i provozam. u pitanju je 1300s sa 5 brzinskim menjacem, troje vrata. auto je skroz kompletan i meni deluje da nije puno presao. na cajgeru je 40 i nesto hiljada. mozda je okrenuo jednom, dvaput nije sigurno s obzirom na ukupno stanje. auto nije krpljen i farban, prva boja. prazna mi je baterija na fonu, sutra slikam.
redom:
felne deluju ok, nisu krive ali je farba spolja delimicno oljustena. sve 4 gume su zimske trayal, nisam se setio da pogledam dimenziju, imaju sasvim solidnu dubinu sare i nisu ispustile iako dugo stoje. znaci - upotrebljivo.
enterijer - braon. sedista odlicna, tapacirunzi vrata citavi ali matirani od sunca. nisu iskrivljeni, ispucali itd. volan i plastike oko njega odlicni. centralna konzola (oko menjaca, piksla, mesto za radio - torpedo?) odlicno. instrument tabla - cajgeri i plasticni deo koji ih pokriva odlicni. ostatak table odozgo ispucao najstrasnije od sunca.
brave - sve na broju i ispravne ali nemam kljuceve.
trapovi utegnuti, kocnice rade, nema lupkanja, tresenja, velikih luftova...
rucna radi.
vrata leva vec rezervisana, desna citava, sasvim ok. zadnja vrata (gepek) citava i ispravna, cak i amortizeri koji ih drze rade.
prednje desno krilo ulubljeno - moze se ispeglati ako nekom treba, nije mnogo ubijeno ali i novo je jeftino. levo ispravno.
branici - zadnji dobar, prednji izuvijan, nije pukao.
maska i plastika ispred haube i krila dobro i citavo, delimicno oljustena farba.
farovi - desni ubledeo, levi kao nov.
stopaljke - citave, deluju ok.
motor - masnjikav, vidjao sam i gore, sutra vise informacija. 1300
menjac - 5b -stanje nepoznato, sutra vise informacija. malo lufta u biracu brzina (ili polugama?) pogadja brzine bez problema.
desni retrovizor nije ni imala, levi citav.
hauba dobra.
kosevi i prednji i zadnji u odlicnom stanju. kao sto rekoh, vidjao sam mnogo gore primerke u svakodnevnoj upotrebi.
inace, samara je dopremljena i sutra cu da je operem i da pokusam da je upalim i provozam. u pitanju je 1300s sa 5 brzinskim menjacem, troje vrata. auto je skroz kompletan i meni deluje da nije puno presao. na cajgeru je 40 i nesto hiljada. mozda je okrenuo jednom, dvaput nije sigurno s obzirom na ukupno stanje. auto nije krpljen i farban, prva boja. prazna mi je baterija na fonu, sutra slikam.
redom:
felne deluju ok, nisu krive ali je farba spolja delimicno oljustena. sve 4 gume su zimske trayal, nisam se setio da pogledam dimenziju, imaju sasvim solidnu dubinu sare i nisu ispustile iako dugo stoje. znaci - upotrebljivo.
enterijer - braon. sedista odlicna, tapacirunzi vrata citavi ali matirani od sunca. nisu iskrivljeni, ispucali itd. volan i plastike oko njega odlicni. centralna konzola (oko menjaca, piksla, mesto za radio - torpedo?) odlicno. instrument tabla - cajgeri i plasticni deo koji ih pokriva odlicni. ostatak table odozgo ispucao najstrasnije od sunca.
brave - sve na broju i ispravne ali nemam kljuceve.
trapovi utegnuti, kocnice rade, nema lupkanja, tresenja, velikih luftova...
rucna radi.
vrata leva vec rezervisana, desna citava, sasvim ok. zadnja vrata (gepek) citava i ispravna, cak i amortizeri koji ih drze rade.
prednje desno krilo ulubljeno - moze se ispeglati ako nekom treba, nije mnogo ubijeno ali i novo je jeftino. levo ispravno.
branici - zadnji dobar, prednji izuvijan, nije pukao.
maska i plastika ispred haube i krila dobro i citavo, delimicno oljustena farba.
farovi - desni ubledeo, levi kao nov.
stopaljke - citave, deluju ok.
motor - masnjikav, vidjao sam i gore, sutra vise informacija. 1300
menjac - 5b -stanje nepoznato, sutra vise informacija. malo lufta u biracu brzina (ili polugama?) pogadja brzine bez problema.
desni retrovizor nije ni imala, levi citav.
hauba dobra.
kosevi i prednji i zadnji u odlicnom stanju. kao sto rekoh, vidjao sam mnogo gore primerke u svakodnevnoj upotrebi.
j***** auto bez kardana
-
samara1500
meni su dovoljne 2 gume sa felnama, pa bih izabrao one manje korodirale (ako bude ikakve razlike) s obzirom da niko drugi nije to pominjao...
od tih plastika bih uzeo centralnu konzolu i torpedo, ako nije ispucao kao moj.
možda i taj zadnji branik ako je bolji od mog, ili makar onaj šraf što ga drži jer sam jedan slomio.
od zadnjih vrata: podizače i staklo ako je grejač ispravan.
od zadnjeg sedišta onaj mehanizam za blokiranje (ako je nekim čudom ispravan)
2 ona plastična poklopca glavčine (ako ih uopšte bude) jer mi se istopiše kad su bile kočnice blokirale...
zadnji lonac ako je original, s obzirom na stanje auta ima šanse...
i, naravno, set kvačila ako valja
a od desnog retrovizora ništa, a taman se dogovorismo!

od tih plastika bih uzeo centralnu konzolu i torpedo, ako nije ispucao kao moj.
možda i taj zadnji branik ako je bolji od mog, ili makar onaj šraf što ga drži jer sam jedan slomio.
od zadnjih vrata: podizače i staklo ako je grejač ispravan.
od zadnjeg sedišta onaj mehanizam za blokiranje (ako je nekim čudom ispravan)
2 ona plastična poklopca glavčine (ako ih uopšte bude) jer mi se istopiše kad su bile kočnice blokirale...
zadnji lonac ako je original, s obzirom na stanje auta ima šanse...
a od desnog retrovizora ništa, a taman se dogovorismo!
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."
provericuod zadnjeg sedišta onaj mehanizam za blokiranje (ako je nekim čudom ispravan)
a kako to da proverim sem da cekam mraz?staklo ako je grejač ispravan.
nisam ni zapazio ima li ih. pogledacu2 ona plastična poklopca glavčine (ako ih uopšte bude) je
i to cemo saznati danaszadnji lonac ako je original, s obzirom na stanje auta ima šanse...
prodato2 gume sa felnama, dve šarke za zadnja vrata, plastika sa unutrašnje strane zadnjih vrata
provericutepih ako je ok....
neko je vec pominjao menjacmenjač ako nije rezervisan i ako je dobar
inace komutator je bosch, posuda za pranje stakala je pukla, valjda od starosti. nema ugradjen plin. imam ja par velikih boca ako nekom treba.
a sta je tacno "torpedo"???
j***** auto bez kardana