Brembo kocioni sistemi, diskovi, klesta, plocice
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
Brembo kocioni sistemi, diskovi, klesta, plocice
Brembo kocioni sistemi i delovi za sve vreste automobila direktno iz proizvodnje u Milanu
-------------------------------
za sve informacije javite se na
nesdamirski@nadlanu.com
-------------------------------
za sve informacije javite se na
nesdamirski@nadlanu.com
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
oces reci ventilirajuci?Da li za ladu 2107 postoje oni dupli diskovi?
optimisto. jesi li razmislio sta sve treba da uradis da bi montirao diskove koji su bar 8mm deblji od fabrickih???
ozbiljno pitanje za Damira:
mozes li postaviti link ka brembo katalogu proizvoda ili postaviti spisak sta sve radi brembo za ladu? mada, zanima me i program za starije fiate, to treba da rade.
ako postoje prednja kociona klesta sa cilindrima ili samo cilindri za ladu 2101...07 veoma sam zainteresovan
j***** auto bez kardana
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
Pozdrav svima
ja dok sam radio u brembu imali su za sve vrste kola delove cak i za jugo je bila proizvodnja kad sam zadnji put pricao sa nekim kolegama rekli su mi da je jos uvek tako sve informacije mogu da vam obezbedim sa cenama za par dana ko je zainteresovan nek me kontaktira na e-mail ili na pp
nesdamirski@nadlanu.com
ja dok sam radio u brembu imali su za sve vrste kola delove cak i za jugo je bila proizvodnja kad sam zadnji put pricao sa nekim kolegama rekli su mi da je jos uvek tako sve informacije mogu da vam obezbedim sa cenama za par dana ko je zainteresovan nek me kontaktira na e-mail ili na pp
nesdamirski@nadlanu.com