Spisak za rasturanje lajke kod peđe

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

Goxxy

Post by Goxxy »

Neka svako donese po 2 litre soka (ili piva, svejedno), na mestu ćemo kupiti neko ili mesište ili hranu pa da malo i zabušavamo dok radimo, tj. da jedemo i zalivamo to sokom / pivom :D

Eh, Lazzo, kad bi to tako lako bilo. Centralna i alarm, pa da vas vidim ;)
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

E to moze biti problem - sta cemo ako pomesamo Goxxy-evu i ovu belu samaru qq :D Ostade Goxxy bez felni (a bas bi mi dobro legle) :D
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

lazza

Post by lazza »

prekinite da spamujete, otvorite novu temu CERUPANJE GOXXY SAMARE :P

djape1977

Post by djape1977 »

kako ste krenuli sa pricom o klopi i picu nesto mi se cini da ce to umesto radne akcije da postane pijanka... a u tom slucaju ni jedna samara nije sigurna. samo da mi ne ocerupate i 850 :D
sto se adrese tice, ne bih da je kacim na net, ipak ovo moze da cita ko god hoce. dovoljno je sto sam svoj broj okacio, jedva cekam da pocnu da me zivkaju kojekakvi ludaci.
stvarno i realno, ako svi ozbiljno prionemo na posao taj auto moze da bude potpuno rastavljen do 14-15h. ko donosi bar malo alata? komplet gedora, viljuskastih i okastih kljuceva?
j***** auto bez kardana

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

Prolazi li tamo negde blizu 18 tica ??? MOgu ja doneti nekog alata na usluzi mi je drugarov se gedora par cekica i velika brusilica ako treba nesht da se skine na silu :lol: .
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

Goxxy

Post by Goxxy »

Ok, nema potrebe za adrese ako se Šone i ja nalazimo sa par ljudi nakon Gazele. Ja donosim set okasto-vilastih ključeva, šrafcigera, set gedora i par ruku.

Što se tiče mog Sputnika i bele Samare, urekli ste me. Danas mi se šleper pri 5km/h nasadio u BG-u na zadnji branik. Samo ga je ogrebao, ali je veću štetu napravio što ga je pomerio za 1,5cm na desno. To moramo da vratimo nazad kako je bilo u nedelju, kako znamo i umemo :D Morao sam posle da operem Sputnika da se malo odobrovolji, sav se snuždio (serem i ja - bio je prljav za medalju) :D
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

pesadinac

Post by pesadinac »

vidim da ce vas biti prilicno, pa ako neko bude dovoljno dokon, posto je rec o rasklapanju samare, a ne boing-a, neko bi mogao da se bavi foto-dokumentacijom, narocito nekih komplikovanijih rasklapanja.
moze da bude korisno :twisted:
Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!

vigmir

Post by vigmir »

Bice to jedna lepa radna terapija.Mislim da bi Goxxy bio najpodobniji za pravljenje jednog prirucnika za rasklapanje.Iz prakse provereno, uvek je lakse nesto rasturiti nego sklopiti.Foto aparat ce naravno biti prisutan.Moramo ovekoveciti ovako nesto. ;)

djape1977

Post by djape1977 »

Prolazi li tamo negde blizu 18 tica ??? MOgu ja doneti nekog alata na usluzi mi je drugarov se gedora par cekica i velika brusilica ako treba nesht da se skine na silu .
organizuj se sa nekim za prevoz. od buseva ide 704 i jos neki na 7 al nije 18... besmisleno je da vuces busom, u najgorem slucaju dodji na poslednju 18ce pa nazovi, doci ce neko od nas da te pokupi. nema potrebe da vuces veliku brusilicu, imam je i ja, a dve nam netrebaju.
Ok, nema potrebe za adrese ako se Šone i ja nalazimo sa par ljudi nakon Gazele. Ja donosim set okasto-vilastih ključeva, šrafcigera, set gedora i par ruku.

Što se tiče mog Sputnika i bele Samare, urekli ste me. Danas mi se šleper pri 5km/h nasadio u BG-u na zadnji branik. Samo ga je ogrebao, ali je veću štetu napravio što ga je pomerio za 1,5cm na desno. To moramo da vratimo nazad kako je bilo u nedelju, kako znamo i umemo Morao sam posle da operem Sputnika da se malo odobrovolji, sav se snuždio (serem i ja - bio je prljav za medalju)
ajd se organizujte sa samar - gujom za prevoz.
videcemo sta je pomereno pozadi, vraticemo ga. imam i hidrauliku ako zatreba :xixi
vidim da ce vas biti prilicno, pa ako neko bude dovoljno dokon, posto je rec o rasklapanju samare, a ne boing-a, neko bi mogao da se bavi foto-dokumentacijom, narocito nekih komplikovanijih rasklapanja.
moze da bude korisno
naravno
j***** auto bez kardana

vigmir

Post by vigmir »

Samar-Guja wrote:Prolazi li tamo negde blizu 18 tica ??? MOgu ja doneti nekog alata na usluzi mi je drugarov se gedora par cekica i velika brusilica ako treba nesht da se skine na silu :lol: .
Reci nam samo u kom delu grada zivis da moze najblizi od nas da te pokupi zajedno sa alatom

Goxxy

Post by Goxxy »

Donosim foto aparat, ako treba i kameru, nije problem.

Samar-gujo, stvarno vidi ili sa Vigmirom ili da dođeš ikako do Gazele, tj. do jugopetrolove pumpe pa ćemo te drage volje povesti. Reci dokle možeš da dođeš a onda da vidimo ko najbliži može da te pokupi.

samara1500

Post by samara1500 »

Ja sam u ekstra gužvi danas i sutra, samo da potvrdim da dolazim... verovatno ću krenuti tek oko 9.15 U Zemun Polju sam dakle oko 9.45. Mogu da ostanem i do kasno...
Od alata nosim svoj električarski (bez ljutnje - ne pozajmljujem nikom) i T ključ 13, 17, 19, ipak ja radim "samo" belu tehniku... Enterijer, komplet elektriku i manje sklopove možete slobodno meni da prepustite (dobro sam ih upoznao za ovih 15god). Treba mi samo još jedan čovek za pomoć i 3-4 kartonske kutije da trpamo. Ostali svi mogu da se bace na ozbiljnije stvari...
:)
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

djape1977

Post by djape1977 »

e za kutije se snadjite sami
j***** auto bez kardana

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

Ce da zamolimo u prodavnici :D
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

dris

Post by dris »

bice komsiluku maaaalkooo sumljivo, velika koncentracija Ruskih vozila na malom prostoru, moracemo da prijavimo skup muriji da ne ispadne kako planiramo izvesti puc :D

"Ziveo nas predsednik Nikita Hruscov" :lol:

Post Reply