Spisak za rasturanje lajke kod peđe
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Dakle ja cekam Goxija na Jugopetrolovoj pumpi u smeru ka zagrebu (dakle za sve ljude koji dolaze iz centra nek se spuste na auto put i nekih 3-4 km pre iskljucenja za novosadski je ta pumpa inace poznata kao "zmaj").
Ko jos ne zna puta a hoce da ide rano ujutru (to rano je 08:30). Ukoliko kasnite vise od 15-20 minuta moj broj je 0649051035 - javite se jer nam ne pada na pamet da sedimo na pumpi sat vremena
Goxi ti i ja se cujemo verovatno sutra da se dogovorimo tacno - mada je vec sve dogovoreno
Ko jos ne zna puta a hoce da ide rano ujutru (to rano je 08:30). Ukoliko kasnite vise od 15-20 minuta moj broj je 0649051035 - javite se jer nam ne pada na pamet da sedimo na pumpi sat vremena
Goxi ti i ja se cujemo verovatno sutra da se dogovorimo tacno - mada je vec sve dogovoreno
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Zivim na Vozdovcu a jedina veza sa NBG i Zemunom mi je 18-ica mogu doci na krajnju stanicu 18 ice kao shto kaze Pedja ili ako neko ide prolazi pored Sava Centra ili ... tuda da me pokupi !vigmir wrote:Reci nam samo u kom delu grada zivis da moze najblizi od nas da te pokupi zajedno sa alatomSamar-Guja wrote:Prolazi li tamo negde blizu 18 tica ??? MOgu ja doneti nekog alata na usluzi mi je drugarov se gedora par cekica i velika brusilica ako treba nesht da se skine na silu.

Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Ja sam na Banjici pa cu te ja pokupiti na Vozdovcu.Javi mi se na 064/124-58-28 da se dogovorimo kad i gde.MirkoSamar-Guja wrote:Zivim na Vozdovcu a jedina veza sa NBG i Zemunom mi je 18-ica mogu doci na krajnju stanicu 18 ice kao shto kaze Pedja ili ako neko ide prolazi pored Sava Centra ili ... tuda da me pokupi !vigmir wrote:Reci nam samo u kom delu grada zivis da moze najblizi od nas da te pokupi zajedno sa alatomSamar-Guja wrote:Prolazi li tamo negde blizu 18 tica ??? MOgu ja doneti nekog alata na usluzi mi je drugarov se gedora par cekica i velika brusilica ako treba nesht da se skine na silu.
Samara rastavljena u delove u rekordnom roku
Svaka cast ljudima koji su je rastavili onako brzo - ja sam se ipak zanimao enterijerom 

Slikao bih ja i vise ... al ne mozes da stignes da uslikas svaki detalj kad smo je zaista razcherupali za 3 sata

Slikao bih ja i vise ... al ne mozes da stignes da uslikas svaki detalj kad smo je zaista razcherupali za 3 sata
Last edited by Shone89 on Sun Jun 14, 2009 4:56 pm, edited 1 time in total.
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!