Spisak za rasturanje lajke kod peđe

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

djape1977

Post by djape1977 »

odmah sam stavio novu antenu i zamenio ventilator kabine. Sada
ipak sam jos ludji od tebe. poslepodne sam seo u kadeta 1.5td sa drugarom i otisao u Vrbas i vratili smo se nocas oko ponoci sa granadom '76. i kaprijem '69. zamena 1 na 1. bice slike ovih dana.
j***** auto bez kardana

djape1977

Post by djape1977 »

hvala momci, bilo mi je zadovoljstvo saradjivati sa vama. zaista nije bio nikakav problem sto se tice organizacije kad se radi sa tako dobrom ekipom. svi su odradili sve sto smo ovde pricali i to je to. akciju cemo ponoviti u ovom ili nekom drugom obliku.
i ja sam malo ogoreo, ni prvi ni poslednji put.

sta je ostalo? sve i svasta, pitajte kome sta treba. treba malo reda da napravim ovih dana pa cu izbaciti spisak.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
j***** auto bez kardana

djape1977

Post by djape1977 »

za neverovati, skoljka koja je ostala je u perfektnom stanju, ima na njoj poladana posla sa zicanom cetkom i osnovnom bojom i da se detaljno opere. nikad farbana, krpljena ni lupana. dusa me boli kad pomislim da treba da se unisti.
ostalo je i nebo za koje prosto ne mogu da verujem da nikom ne treba
Image

malo smo se bavili i tuning smajlingom. mozda i nije losa ideja. zadnji spojler od citroena BX
Image

Image
j***** auto bez kardana

djape1977

Post by djape1977 »

ajde ovako iz secanja:
1. tepih - odlican
2. razvod grejanje ventilacija - odlican
3. karburator - ispravan
4. alternator - ispravan
5. anlaser - ispravan
6. prednji amortizeri sa oprugama, glavcinama i novim diskovima - odlicno i ide samo u kompletu, nema rastavljanja
7. kojekakve plastike iz enterijera - sve citavo.
8. instrument tabla - ispravna
9. cela skoljka
10. zadnje kocnice - ispravne
j***** auto bez kardana

dris

Post by dris »

Da, bilo je super. Ko bi rekao da ekipa rastavi auto za 3-4 sata, ja sam imao i spreman šator ako ustreba :D

Pozdrav, svima.

sasar

Post by sasar »

Ja bi došao u nedelju ako si slobodan trebaju mi sledeće stvari:
- tepih
- prednje opruge ako se dogovorimo
- zadnje kočnice
- još po nešto od plastike enterijera
- nebo ako je bolje od mog
- šarke zadnjih vrata itd.

Pera

Post by Pera »

1.Razvod za grejanje sa sajlama 800 din
2.ventilator hladnjaka 1000 din
3.Prikljucci za pojas 400 din
4.Suspleh 400 din

Ako nije problem da mi sacuvas ovo,vracam se iz Subotice 26-og,pa bih dosao po ovo taj vikend :)
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

vigmir

Post by vigmir »

malo smo se bavili i tuning smajlingom. mozda i nije losa ideja. zadnji spojler od citroena BX
Image

Image[/quote]
Mogu vam reci da ovo i nije toliko lose.Skoro da se i ne moraju raditi velike prepravke a,barem po meni,i nije styling po srpski bre :)

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

Pera wrote:1.Razvod za grejanje sa sajlama 800 din
4.Suspleh 400 din

Ako nije problem da mi sacuvas ovo,vracam se iz Subotice 26-og,pa bih dosao po ovo taj vikend :)
Nema ventilatora to je Goxy uzeo, prikljuchci za pojas su u odlicnom stanju zaista, razvod nisam siguran dal smo skinuli il je ostao na skoljci...

Znam da su ostale rucke one sto idu unutra za drzanje (rukohvati il kako se zove) u PERFEKTNOM stanju. Zapravo od enterijera mnogo toga je u prefektnom stanju :)
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

Rasklopili smo je ko dete igracku :lol: , nisam hteo nishta da uzmem od delova poshto mi je lajka kuci (u Pozegi) pa sam odmah nazvao tatu i pitao ga shta ima sve slomljeno . Pedja ostvi mi masku i one crne-sive tapacire shto si mi pokazivao , a mozda budem i morao da ti uzmem zadnje sholje amortizera (doci cu sa brusilicom jednog vikenda) ,a mozda i merac goriva iz rezervoara poshto je moj poludeo !!!!
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

Pera

Post by Pera »

Shone89 wrote:
Pera wrote:1.Razvod za grejanje sa sajlama 800 din
4.Suspleh 400 din

Nema ventilatora to je Goxy uzeo, prikljuchci za pojas su u odlicnom stanju zaista, razvod nisam siguran dal smo skinuli il je ostao na skoljci...

Znam da su ostale rucke one sto idu unutra za drzanje (rukohvati il kako se zove) u PERFEKTNOM stanju. Zapravo od enterijera mnogo toga je u prefektnom stanju :)
Meni treba ventilator prednjeg hladnjaka,za hladjenje motora,a ne za ventilator za kabinu.

lazza

Post by lazza »

treba mi prikljucak za pojas ne znam da li su isti ako nisu onda za vozaca 200 din
i zadnji brisac sa komplet motorom i prednji motor za brisace 500
moze?

samara1500

Post by samara1500 »

Dobro, što se tiče brzine jesmo mi bili brzi ali treba prizati da i nismo baš sve do kraja rasturili, recimo prednji amortizeri ostaše komplet s glavčinama i kuglama, zadnja greda ostade na šasiji i tako, još ponešto... a i Peđa je već bio solidno načeo pre nas.
:!:
Što se tiče anlasera, ja sam ga skinuo i nije dobar nego perfektan (nikad otvaran) i sigurno je bolji od mog, ali nisam više imao para (a ni prostora da trpam)
:D
Kad pomenuh te kugle, da nije udarilo sunce i njih bi poskidao, jeste da su nove jeftine al su ove (osim zarđalih šrafova) u skoro savršenom stanju. Najverovatnije bi i trajale duže nego bilo koje koje se danas kupuju, kao i taj anlaser...
:kez
Ja još ništa nisam montirao, samo sam danas stigao da poskidam gume s felni i da konstatujem da koliko su gume dobre toliko su felne loše, ali mislim da se ipak mogu spasiti... zadnjim vozom :D mada, ni moje nisu bile mnogo bolje pa sam ih doterao sasvim solidno...

nego, Peđa, kako reče da se zove onaj git za stakla? :oops:
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

djape1977

Post by djape1977 »

Ja bi došao u nedelju ako si slobodan trebaju mi sledeće stvari:
- tepih
- prednje opruge ako se dogovorimo
- zadnje kočnice
- još po nešto od plastike enterijera
- nebo ako je bolje od mog
- šarke zadnjih vrata itd.
moze. samo da skinem opruge a da se pri tom ne ubijem. nazovi me u petak ili subotu
1.Razvod za grejanje sa sajlama 800 din
4.Suspleh 400 din
moze. sve ima, sve ispravno, oces i slavinicu grejaca? dolaziš po to? nazovi me dan dva ranije.
Mogu vam reci da ovo i nije toliko lose.Skoro da se i ne moraju raditi velike prepravke a,barem po meni,i nije styling po srpski bre
po meni skroz ok izgleda. mislim, ako samari ikakav spojler uopste lezi, onda je to bas ovakav. potpuno se uklapa u dizajn karoserije, Ćoškast i špicast
masku i one crne-sive tapacire shto si mi pokazivao , a mozda budem i morao da ti uzmem zadnje sholje amortizera (doci cu sa brusilicom jednog vikenda) ,a mozda i merac goriva iz rezervoara poshto je moj poludeo !!!!
levi tapacir je dobar, desni je malo ostecen u gornjem delu.
maska - samo ono izmedju farova ili i sva plastika okolo?
iseći ću ti ja ako hoćeš cele zadnje koševe. čekaće te.
treba mi prikljucak za pojas ne znam da li su isti ako nisu onda za vozaca 200 din
i zadnji brisac sa komplet motorom i prednji motor za brisace 500
moze?
priključak za pojas - rezervisan ranije
zadnji brisač - otišao zajedno sa zadnim vratima
prednji motor brisača - kompletan mehanizam sa motorom 500din ako ti dodjes po njega. smisli sta ti jos eventualno treba
j***** auto bez kardana

Aksentije

Post by Aksentije »

A vidim po slikama da je radna akcija prosla odlicno, ja sam bio podosta zainteresovan
ali stvari koje su meni trebale ili su bile vec rezervisane (poneke i visestruko) ili ih 1300 nema.
Ako bude kojim slucajem neka sa petoro vrata... :xixi

Post Reply