Servisi

Moderator: BokeYGTi

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Ja sam danas imao peh ili srecu da mi u PA crkne homokineticki. Uz pomoc Goxxy-a sam nasao radnju sa delovima i kupio zglob za 2150din. A majstor da to zameni? E pa tu sam imao srece da mi auto crkne na 50m od radionice Ljubicic. Zamenili su homo za 40min i to naplatili (po meni povoljno) 800din. Od vremena crkavanja do ponovnog kretanja lajke proslo je 1h i 20min, pa to nema ni na reliju, u svakom slucaju sam dobro prosao i jos stigao da odem na buvljak zbog cega sam i dosao u PA. :prvi :xixi :xixi :xixi

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Jos samo reci na kojoj ladi?
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

Goxxy

Post by Goxxy »

choksi wrote:Ja sam danas imao peh ili srecu da mi u PA crkne homokineticki. Uz pomoc Goxxy-a sam nasao radnju sa delovima i kupio zglob za 2150din. A majstor da to zameni? E pa tu sam imao srece da mi auto crkne na 50m od radionice Ljubicic. Zamenili su homo za 40min i to naplatili (po meni povoljno) 800din. Od vremena crkavanja do ponovnog kretanja lajke proslo je 1h i 20min, pa to nema ni na reliju, u svakom slucaju sam dobro prosao i jos stigao da odem na buvljak zbog cega sam i dosao u PA. :prvi :xixi :xixi :xixi
Druže - da je trebalo da begam sa posla da ti pomognem, ne bi bio problem. Bitno je da si ti sredio Lajku i da se kotrlja kako treba ;)

Nadam se da ćeš doći na okupljanje za vikend.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

savke wrote:Jos samo reci na kojoj ladi?
Na novosađanki desni. Malo se čuo :mrgreen: a na putu do PA je počeo da vuče auto u desno i da se teško mota a kad sam smotao u levo sve je otišlo u q... :evil: Mislim da je pukla manžetna pa se navatao snega ( pošto nisu čistili lepo ulice).

miske

Post by miske »

Imam problem sa letvom volana na samari da li neko moze da mi preporuci nekog kvalitetnog majstora.
p.s. Okolina Rakovice

cale

Post by cale »

Moze li mala pomoc oko pronalazenja servisa za ladu 110 8v.... !!!
Trebao bih uskoro da obavim veliki servis a ima i jos par stvarcica koje bi trebalo srediti...(los rad motora, uskoro i set kvacila i par sitnica) E sad, interesuje me da li timV i BeoLada i dalje odradjuju posao korektno ili su popustili... ima li ko iskustva sa Manik-om??? Treba mi korektan servis koji ce se potruditi pa cak i samoinicijativno pregledati sta sve fali i naravno da da neku garanciju na svoj rad! Pomoc :shock:

p0peye

Post by p0peye »

Rada Liva wrote:TIM-V! Perfektno! Ljudi znaju znanje, auto mi prede kao macor! Mnoge elemente buke su jednostavno smanjili zatezanjem raznih srafova, nauljivanjem ovoga i onoga.... Niva mi ide bolje nego ikada, a sve to za prilicno skromne pare.

Znaci, ne mogu da se porede sa Euroladom, koja jedva da je na tim servisima ista radila osim zamene ulja. Mnogi srafovi su popustili tako da su se ovi danas cudom cudili kako se labavo drze one grane sa amortizerima i sl. jer nikada niko nije proveravao. Nema segmenta automobila koji oni danas nisu nastelovali, zategli ili nauljili! Od kuplunga, volana, tockova, kocnica, menjaca do farova.

Jedan od mehanicara je velika picajzla i pusta kola tek kada je on zadovoljan ishodom! Vrlo su druzeljubivi, odgovaraju na svako pitanje i nemas utisak da ih smaras prisustvom - naprotiv, bas vole da caskaju dok rade. Preporuka!
7 postova, 4 predstavljanje i traženje servisa, a 3 hvaljenje na sav glas servisa TIM-V.
Hm......
Izgleda da su ti toliko dobro sredili kola da više nema potrebe da postuješ...
pozz, p0peye
Lada 110 1.5 8V, '03 sequent plin

Jumbo

Post by Jumbo »

cale wrote:Moze li mala pomoc oko pronalazenja servisa za ladu 110 8v.... !!!
Trebao bih uskoro da obavim veliki servis a ima i jos par stvarcica koje bi trebalo srediti...(los rad motora, uskoro i set kvacila i par sitnica) E sad, interesuje me da li timV i BeoLada i dalje odradjuju posao korektno ili su popustili... ima li ko iskustva sa Manik-om??? Treba mi korektan servis koji ce se potruditi pa cak i samoinicijativno pregledati sta sve fali i naravno da da neku garanciju na svoj rad! Pomoc :shock:
Posto si iz Sefkerina imas majstor Baneta u Opovu. Radio je u Euroladi dok je postojao servis. Sada radi kuci. Dobar je majstor i deluje posteno. Meni je jedno vreme odrzavao Ladu dok nisam nasao blizi servis.
http://www.hokej.co.yu/board/

Sinisa

Post by Sinisa »

Pozdrav svima,

Nisam dugo bio na forumu, pa mi je praktično sve novo. Inače sam vlasnik lade nive 2003 godište (da podsetim učesnike diskusija, pošto sam poslednji put ovde pisao 2007.) Hteo bih i ja da prenesem svoja iskustva u vezi sa ladinim servisima u Beogradu:

1. Jugolada - kao što mnogi ovde pomenuše, očekuju da ih čovek moli da bi uopšte primili kola na servis. Čini mi se da oni održavaju službena vozila murije i nekih javnih preduzeća tako da je logično da im mi, individualni korisnici, nismo zanimljivi. Sam servis su uradili površno, tj. ono što je banalna stvar (tipa zamena kvačila) to je OK, a ono što treba malo dijagnostikovati nisu ni pipnuli.

2. Beolada - jednom sam servisirao, nisu uradili iz prve kako treba, posle toga nisam ni išao

3. Ruski (kod hipodroma) - preskup i površan (treba imati u vidu da sam išao po preporuci čoveka koji ih dobro poznaje, mogu da zamislim kako tek rade nekom ko dodje "sa ulice")

Vidim da se ovde hvali Tim-V kod kojih još uvek nisam išao. Dajte neki kontakt telefon, neko ime.

Hvala unapred!
Lada Niva 1.7i

bakivet
Automobil: l 110 8v

Re: Servisi

Post by bakivet »

Nisam našao TIM-V . Da se nisu preselili?
http://www.palvet.webs.com/

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

majstor odande je sad u maniku...tim-v cini mi se vise ne postoji...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

DEL_BOY
Automobil: 2111

Post by DEL_BOY »

:hello Vidim da se ovde uglavnom pise o servisima na teritoriji BG-a :roll: medjutim :!: ja bih otisao malo u unutrasnjost... Radi se o zapadno-backom okrugu tacnije Apatinska opstina ili za sve one koji imaju SO tablice posto je manje-vise tamo sve relativno blizu. Servis se nalazi u PRIGREVICI,za one koji neznaju Apatin je na 8 km od Prigrevice a Sombor na 15 km. Necu direktno ovde ostaviti adresu niti broj telefona nego ako je neko zainteresovan da poseti najposteniji (sto je najvaznije),najstrucniji i sigurno vrlo povoljan servis neka mi se javi na pvt pa cu ga uputiti. Nisam pitao ljude za javno objavljivanje pa cemo ovako ali prvom prilikom cu uraditi i to. :xixi Moju Ladu odrzavaju vec neko vreme i nema prave reci koje mogu opisati moje zadovoljstvo servisom. Posle dosta vremena provedenih kod kojekakvih nadri majstora,klosara sa dva-tri kljuca koji su otvorili servise jer znaju da nadju svecice i da ih ociste pa do "ovlascenih" strucnjaka koji sat lezanja auta u dvoristu bez ikakvog rada naplacuju kao prvu ljubav :evil: KONACNO nesto pravo,strucno i posteno. I da napomenem da auto svaki put vozim 90 km do njih i nije mi tesko posto putujem iz NS. Toliko o servisima. Na kraju da zakljucim: vozaci Lada zapadno-backog okruga,ne terajte auto da vam popravljaju vulkanizeri vec pravac Prigrevica. ;)
Hvala na paznji.
Zašto krava pase travu? Jer nema ruku da smota...

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

he, he i ja na sevis idem bar 100 km tako da nije to prvina imam bar 10-tak raznih na kilometar od kuce...
doduse ja idem na drugu stranu...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

pesadinac

Post by pesadinac »

sad bi trebalo lepo reci coveku:
1.dobro ti nama dosao, ali pisi:
2. na srpskom
3. na latinici
4. cirilicu i ruski jezik ostavi za otadzbinu
Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!

rina

Post by rina »

i šta bi na kraju?
ruski? beolada? neko drugi?
ima li u bg (po mogućstvu zemun ili nbg) neki pristojan i pouzdan servis ili majstor?

Post Reply