tommy wrote:super, svaka cast! za zmigavce mi uzeli rec iz usta!
jedina zamerka je sto nisi skinuo sve kad si skidao zadnji brisac, ovo ostalo je za svaku pohvalu! jel su to navlake na branicima?
fala tommy eto nisam se setio toga oko brisaca.... a da ovo su navlake na branicima koih sam nasao komplet sa ovome na vratima plastike i pragove od jednog iz bugarske ih je doveo pre 10godina i niko mu nije zatrzaio nesto takvo pa dao mi je sve zajedno za 100 eura..a mislio sam da su puno skuplji
Narandžasta Samara je java, ali za ljude it Torgmaš Motorsporta. Dani, daj slobodno još slika, enterijera ako može. Baš bih voleo da vidim kako izgleda.
Goxxy wrote:Narandћasta Samara je java, ali za ljude it Torgmaљ Motorsporta. Dani, daj slobodno joљ slika, enterijera ako moћe. Baљ bih voleo da vidim kako izgleda.
stavicu u narednjih par dana neku sliku ali nije dirnuta izunutra,tek pocinje rad zato sam ti piso kome da se obratim da ja ukradem malo od tvoga enteriera.puno mi se svidza.a hteo sam da kazem nesto oko narandzastoj samari.nije puno da uradis te izmjene gabarita i forme auta.meni su trazili 250eura da se urade prednji i zadnji branici i pragovi.komplet novi.i na fotosopu kad mi je radio taj tjuner da vidim kako bi izgledala bila je slicna ovoj,10cm od asfalta odljepena. a ja bacio za plastike 100eura oko njoj.nije mi bilo problema da bacim jos 150 euraplus kad sam ulozio 3200eura skoro.ali puno mi je kicasta ova narandzasta samo felge su lepe.ipak to je pitanje ukusa goxxy,i ne valja se raspravljati oko njega posto uvek kad hoces da da zalepis ladu na 10cm od asfalta ispadne goli prednji i zadnji branik,nepopunjeni..sta ja znam opet kazem pitanje ukusa..