Sudbina mnogih Lada
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
to je samo uctiv naziv za HAOSvelika guzva
pa za pocetak, bela karavanka je otisla, crvena samara je uradjena i ofarbana, u medjuvremenu je stigla jos jedna samara da se odradi ali manji zahvat i nece dugo ostati. uskoro ide skoljka od samare koju smo rastavljali, pitaj onog tvog drugara/rodjaka ako je zainteresovan dajem je za 50e, ako ne, ide u gvozdje sledece nedelje. jos kad bi se otarasio bube i ona dva citroena bx...
ma fora je u tome sto mi vlasnik placa pomera dupe, svaka dva tri meseca mi najavljuje iseljenje jer je smislio sta ce drugo sa placem a onda mesec dana kasnije odustane i sve dalje po starom... kad bi mi rekao da sam miran 2 godine lepo bi pokrio i drugu garazu i napravio magacin za delove. ovako mi se ne ulaze nista.
j***** auto bez kardana
- na benzinskoj me vole
A šta kad ti prijatelj malograđanin kupi jaguara S-type iz Italije sa 180 000 km pa se učlani u Jaguar klub.
Ili kad drugi kupi lagunu 1 za 3000 E koja pije litru ilja na 1000km i ima mlohavi mjenjač pa ti sere po Nivi tu i tamo.
Ili koji ima Acenta koji na 100 000 km pije 1 ulja na 2500 km , pa ti isto sere po ladi koja Ne troši ulje. Pa ga frajer udari sa pasatom 3 u prednji blatobran na parkiralištu i skoro mu izbaci karoseriju iz centra
Ili koji se podsmjehuje Nivi pa potrga novog Citroena C3 za 30 000 km ( ovjes+mjenjač+motor)
Odgovor ne čine čovjeka auti već kompleksi..
Ili kad drugi kupi lagunu 1 za 3000 E koja pije litru ilja na 1000km i ima mlohavi mjenjač pa ti sere po Nivi tu i tamo.
Ili koji ima Acenta koji na 100 000 km pije 1 ulja na 2500 km , pa ti isto sere po ladi koja Ne troši ulje. Pa ga frajer udari sa pasatom 3 u prednji blatobran na parkiralištu i skoro mu izbaci karoseriju iz centra
Ili koji se podsmjehuje Nivi pa potrga novog Citroena C3 za 30 000 km ( ovjes+mjenjač+motor)
Odgovor ne čine čovjeka auti već kompleksi..
Ruska mashinerija by Srky the only way to fly !