Biću kratak, par redova, ali ću Vam u sledećih pedesetak tema obajsniti zašto sam bio kratak
(Une)srećeni sam (su)vlasnik Lade Samare 1300, koja ove godine postaje punoletna. Imao sam na korišćenje raaaazne automobile tokom svog vozačkog staža (i malo pre toga), ali Ladilac je samo jedan! (čitaj: samo se on zapravo nalazi u mom vlsništvu i nemam para da kupim drugi automobil, pa ovaj moram da pazim i mazim).
Naravno, tu su i drugi, emotivni momenti: to ja automobil na kome sam učio da vozim (naravno bez dozvole i znanja ćaleta), automobil sa kojim sam proživljavao i lepe i ružne trenutke (bla, bla, bla...) i to je automobil u kome....sam....hm....možda nije za forum (a vidi se iz mog "duhovitog", hvalisavog potpisa)
E sad, foruma što se tiče, zaista prijatno mesto za boravak i mesto gde možeš da naučiš da nešto uradiš sam, da podeliš svoju muku sa nekim i razmeniš iskustva, da ukapiraš da ti nešto ne valja, odnosno da je nešto što si mislio da ti ne valja, zapravo normalano. Odlično mesto gde možeš doći dođeš do gooomile dooobrih saveta i ukapiraš ko te od majstora i sveznalica "forta", a ko ne (namerno ili ne). Ovde razjasniš stvari u glavi čemu nešto služi, a pri tom i (ne)radi , kako neki sklopovi funkcionišu...etc. Mnogo je dobrioh stvari na forumu da bih sve pobrojao.
Jednom rečiju forum je pun pogodak kada sam ga otkrio, što je bilo još pre nekog vremena i već dosta toga sam čitao i pratio uputstva kao gost. Sad je došlo vreme da nešto i kažem, a pošto nemam mnogo pojma, moraću da se prikrivam filozofiranjem (šalim se naravno).
Još jednom pozdrav svima!