josif visarionovic wrote:Ne mogu da verujem. Kao da su neki poslasticari varili.
Iskreno, ne lici mi na fabricki nosac. Kao da je neko kod nas to budzio, pa dao novinarima da slikaju.
Nosač koji je Kamaz svojim novim telefonom jedva čekao da slika iz časopisa je zaista takav. Video sam do detalja jednom prilikom Samaru dizel sa PSA dizel motorom i nosač je zaista tako skarabudžen da sam i ja pomislio kako je "tu neko nešto zbrzao" i "kako to uopšte ne liči na fabrički nosač". Čovek me uveravao da je to oduvek bilo tako, a ja kao i uvek - skeptičan
jeronimo wrote:možda je ustvari komverzija na diesel agregat, radjena u nekoj drugoj fabrici,servisu
Ne verujem da je u pitanju konverzija, jer je ovaj nosač sa slike aman identičan onom koji sam ja video uživo. Čudno mi je bilo uživo kada sam to video - sve sam pipao oko nosača a meni tada vlasnik te Samare reče - to je tako fabrički.
Elem, jeste fabrički nosač jer je sve oko nosača ofarbano kao i ostatak motornog prostora. Čisto sumnjam da bi se u nekom servisu neko toliko bakćao da menja Samarin agregat na PSA.