muke sa ladom

Moderators: dejo, dejca, Miljan

Post Reply
Spartanac86

muke sa ladom

Post by Spartanac86 »

Da nisam nekim slucajem kupio ovo rusko nazovi vozilo ne bih verovao da mi je neko pricao :evil:

Pa ovo su zive konzerve! Na svakih 10.000km im treba generalka

Evo u temi lanac se spominje dotezanje na 5.000?? I opet na narednih 5.000 pukne!! Odes do mora i nazad i bacis auto??!

Image

a pre 8.000 radnjena generalka!!

I jos eto muke, juce prezube!! Rrrrmmm, rmmmm....tan-tan, malo se koprca kao da joj karburator ne valja, a i lupkala je vala ispod 2000 obrtaja kao u serpe da udaras, a kad se gasi motor zatrese se sve zivo kao bomba da pada...

8.000km?? Pa ovo je sramota, toliko predje jedna polovna bicikla![/img]

Alekre

Post by Alekre »

Ko ti je radio generalnu? :D

ldjuras

Post by ldjuras »

Kao sto je Alekre rekao ko ti je radio generalku i kako je uradio, koje je delove stavljao, nemoj odmah po ladi kako nevalja nije ona bas toliko losa :D

djape1977

Post by djape1977 »

potpuno normalna pojava.
generalna je uradjena sa delovima koji se standardno prodaju po prodavnicama. svi smo ovde kukali na lance koji crkavaju posle 5.000, lezajeve koji traju po 1.000km.
pitanje kojem je posvecena 1/4 ovog foruma. gde kupiti kvalitetne delove za ladu. pitanje zbog kojeg se ja nisam ni upustao u sedjivanje ladinog motora.

ne znam kako da ti pomognem.
j***** auto bez kardana

atropin
Automobil: VAZ 2103

Post by atropin »

ja sam radio prije 30000. dijelove sto sam mijenjao su bili kupljeni jos prije rata dok je bila juga i dok je bilo nekog reda. jedino nisam imao lanac i lancanike, pa sam morao kupovati - izdrzali 3000km. sve ostalo u najboljem redu.
sto kaze djape - potpuno normalna pojava i to samo zbog sugavih dijelova.

drris66

Post by drris66 »

Nisu to loša kola! Kao što su ostali već rekli, a što se potvrdilo kao bolna istina, kvalitet rezervnih delova glavni je uzrok očaja!
Vozio sam desetak godina Ladu kao službeni auto i moja iskustva su više nego pozitivna. Naravno, firma je nabavljala kvalitetne delove, nije štedela i bilo je zadovoljstvo terati te mašine! ;)
Jednom prilikom, beše to još u prošlom milenijumu, moj kolega koji je takođe vozio našu službenu Ladu( tada vlasnik Golfa keca, dizelaša ), rekao je da mu je vožnja u 2107 mnogo udobnija i da se u njoj na putu oseća sigurnije nego u svom Golfu!

Nekoliko godina kasnije kupio je NOVU Ladu Nivu! 8)
MENI JE RUSKA TEHNIKA SKROZ GREAT!

drris66

Post by drris66 »

More NIJE, vozi se i ne kuka! :D
MENI JE RUSKA TEHNIKA SKROZ GREAT!

kosta978

Post by kosta978 »

Zbog djubreta koje prodaju kao rezervne delove, lada je i izašla na loš glas

Post Reply