Kupujem Ladu Samaru

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

IlijaGM

Post by IlijaGM »

neka je sa srecom kupovina,slike sto pre

pesadinac

Post by pesadinac »

Pera wrote:Hvala svima,bice slike ovih dana,ukratko 99 god,metalik zelena,spolja maltene kao nova,motor i menjac odlicni,ima dosta sitnica da se sredi,i da se ugradi plin,ali s obzirom na cenu,jako sam zadovoljan :)
Pera wrote:ali s obzirom na cenu,jako sam zadovoljan :)
propusti sam neki deo ...

:?

koliko para?
vise detalja?
slike?

Pera

Post by Pera »

Za sad,na kraju sam ga spustio na 1300 e :) ,nasao sam ga na Ubu,cena je spustena iz razloga sto nije bila registrovana i nema plin.Ima tu dosta stvari koje treba srediti,stajao je jedno godinu dana,pa mu kocnice nisu ni za k...,to remontujem kompletno,nije imao korube,pa su mu istrulile zadnje solje,ali ovih dana uzimam najverovatnije nove,cekam da stignu,motor odlican,menjac je od svih samara sto sam popravljao i vozio ubedljivo najbolji,nema ni malo lufta,lepo salta i ne cuje se ni malo,farba spolja odlicna,po koja tackica rdje,ali nista bitno i hitno,od svih sto sam gledao,najbolje do sada,amortizeri i opruge odlicni,enterijer jako dobar,ali moram srediti brave,ni jedna ne sljaka kako treba,stakla se odlicno spustaju i dizu,gume ima odlicne,prednje i zadnje su zimske,prednje presle par hiljada,ima tu jos po koja sitnica i da se ugradi plin,sve na kraju ce me izaci oko 2000 e bez plina,ali ce biti samo takav 8) Plin planiram da ugradim sam.
Najvise od svega me odusevljava je sto je sigurno duplo tisi od moje stare 1300 (koju sam uzgred dao caletu u Suboticu,da bude terenski auto :mrgreen: )vidim ima sigurno duplo duplo deblju izolaciju,mnogo bolje lezi na putu i motor je dosta elasticniji,imacu jedno 4-5 dana posla da sve to sredim,ali ce da bude bombona ;)
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

Pera

Post by Pera »

I da,trazio sam LOCK,ostatak u temi vozila clanova ;)
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

Locked