Naravno, ne planiram da se zaustavim na tome, vec bih u nekoj daljoj buducnosti (citaj: zavisno od finansijske situacije) hteo da poput djape-a ubacim jaci Fiatov motor. Postavlja se pitanje, sta bi to povuklo jos od prepravki sto se tice, upravljanja, kocnica,vesanja, ojacavanja sasije...?
Bilo bi lepo da ako neko zna sta i kako moze da se uradi da napise, da znam koje delove da pocnem polako da prikupljam...
Sto se tice spoljasnjosti ne bih nikakve spojlere niti bilo sta slicno, nego fabricki, mozda eventualno branici od 2107, neke lepe felnice, mozda tamnjenje stakala, farovi sa izbeljenim migavcima, neke lepse stopaljke, toga u Ukrajini bar ima za Lade
U enterijeru su ubacena sedista od 2107. Tabla je sva ispucala, i trebala bi da se menja. Ima li neko ideju od cega bi moglo da se ubaci? Ja sam negde na internetu vidjao da su pakovali od Golfa 2. Onda bi mozda mogli neki drugi retrovizori i elektricni podizaci stakala/ Sto se enterijera tice to bi bilo to, mozda neeki MP3/CD sa USB ulazom i to je to. I mozda oplate za vrata od 2107, nekako su mi lepse od onih plasticnih na 2105...
Inace, planiram da polako pocnem sa radovima i auto bude dogodine u ovo vreme cakum-pakum-vakum.
Nadam se da cete mi bar malo pomoci u ovome i unapred se zahvaljujem!
Takodje ako neko ima slike zanimljivih Lada neka ih postuje ovde.