aleksa wrote:
Super su "uklopili" onu sivu palstiku pored prekidaca za svetla.

Nazalost cijeli utisak nije bas onako kako sam ocekivao.
Na prvi pogled odusevio me izgled, zatim cijena (manje od 8500€ na putu) u full varijanti, te neki sitni detalji (kvake, komande za prozore na vratima ...)
Medjutim, nije nista radikalno novo uredjeno vec samo nadogradnja modela 11x. Kad otvoris i zatvoris vrata cuje se standardno KLOK, iako su nabacili plastiku na bravice, kad se sjedne za volan nema mjesta kao u 11x (moji gabariti: 187cm visina + 104kg tezina), iako je volan max podignut gore i sjediste pomjereno nazad opet noga zapinje o volan i ometa normalno koriscenje kocnice i gasa. Plastika na instrument tabli je mnogo ispunjenija, nema skripanja na pritisak, ali je centralni dio skoro isto ali za nijansu kvalitetnije uradjen kao u logana.
Ima jos sijaset stvarcica koje su mi se dopale ali je veci broj onih koje se nisu dopale.
Sve u svemu razocarenje, mada tracak svjetlosti se pojavio kada mi je gospodin Jurij, koji je bio na Ladinom standu kao gost iz Rusije, objasnio i bukvalno me strpao u kalinu karavan, da je kalina karavan ono sto ce mi ispuniti zahtjeve u svakom pogledu, i mogu da kazem da je bio u pravu. Ali o tome drugi put...