Sovjetsko ministarstvo je taj projekat ugasilo jer su karavane smatrali "radnim mazgama" , a 2103 je bio luksuzan automobil, pa je projekat proglasen za besmislen i neisplativ i ugasen...
'81 Ford Taunus TC3 1.6 L
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
glupe komunjare!!!
unazadili cu ceo narod, drzavu pa i auto industriju...
da su proizvodili karavan 2103, pikap i kabriolet, imali bi mnogo bolju prodju na drugim trzistima i bolju reputaciju
"Amerikanka u Budimpesti je iznajmila Citroen C4 i vozila se do mesta udaljenog 220km. Smotana zena je mislila da je menjac automatski i vozila celim putem u prvoj brzini. slike koje slede su autenticne"
Da li je ovo stvarno istina ne znam, ali ovako pise u mailu koji sam dobio.
pa to, nema sanse da se motor pregreje toliko da se zapali i istopi sve pod haubom. mnogo pre nego sto se toliko zagreje ce jednostavno da se ugasi. nesto ce da se istopi ili pukne u motoru...
slazem se s vama, treba biti veoma veliki debil da vozis 200km prvom brzinom i pri tome ne primetis da ides sporo i da je motor prilicno bucan. verovatno da je prica smisljena samo da bi podjebavali amerikance ili njihove zene. mene samo zanima odakle rupa na haubi. nije valjda plasticna. i da..djape, motor se ne moze pregrejati toliko da se usija i zapali nesto s cime je u kontaktu, ali moze izduvna grana.