GPS

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

stara mo wrote:Za sada koristim onaj otvoris prozor i :"izvin` te gde se nalazi..." ili "kako da dodjem ....." :D
To kad sam u civilizaciji pa ovaj "model" GPS "prima signal"
A kad je otvoren put gde nema nigde nikoga :shock:
Prekrstim se , Boze pomozi i ajd pa gde zavrsim :wink:
HAHahahaha takodje i ja !!!!!!! :mrgreen:
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

Vigi

Post by Vigi »

Shone89 wrote:
stara mo wrote:Za sada koristim onaj otvoris prozor i :"izvin` te gde se nalazi..." ili "kako da dodjem ....." :D
To kad sam u civilizaciji pa ovaj "model" GPS "prima signal"
A kad je otvoren put gde nema nigde nikoga :shock:
Prekrstim se , Boze pomozi i ajd pa gde zavrsim :wink:
Heheh, ti bar ne moras da razmisljas dal ti odgovara adapter. Tvoj GPS radi na solarnu energiju :D
ne radi covek na solarnu energiju nego na pola kila somuna sa majonezom i pecenicom :D

aleksa

Post by aleksa »

Jel koristi neko Garmin ili neku drugu navigaciju na mobilnom telefonu?

Aksentije

Post by Aksentije »

Mislim da je Garmin dobar ali su malo nafurali cenu, drugar mi rece skoro (inace cesto se vozi taksijem) da skoro svaki taxi u koji udje ima Prestigio gps uredjaj.
A ne verujem da mob mozes tako da namestis da ti ne odvlaci previse paznju pri voznji

stalker92
Site Admin
Site Admin
Automobil: '81 Ford Taunus TC3

Post by stalker92 »

Mozes, iz iskustva sa drugarima koji imaju Nokie E71 i 5800 Xpress Music, napakovan Garmin sa srpskim jezikom, radi kao zmaj! 8)
'81 Ford Taunus TC3 1.6 L
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650

aleksa

Post by aleksa »

Pa stavis mobilni u drzac i bude kao i obicna navigacija. ;)

stalker92
Site Admin
Site Admin
Automobil: '81 Ford Taunus TC3

Post by stalker92 »

Bas tako! :)
'81 Ford Taunus TC3 1.6 L
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650

atropin
Automobil: VAZ 2103

Post by atropin »

stalker92 wrote:Mozes, iz iskustva sa drugarima koji imaju Nokie E71 i 5800 Xpress Music, napakovan Garmin sa srpskim jezikom, radi kao zmaj! 8)
dok stojis u mjestu, a kad se krene jos se jednom potvrdi - koliko para toliko muzike.

Raziel

Post by Raziel »

Garmin Nuvi 255. nüvi 2x5 serija osvežava osnovnu nüvi famliju izmenama koje olakšavaju svakodnevno korišćenje.
Jednostavan korisnički interfejs, tekst i glas na srspkom jeziku, lako korišćenje, i odličan dizajn kućišta sa integrisanom antenom su idalje glavne karakteristike osnovne serije Nüvi navigatora. Softverska podrška navigacionim funkcijama obuhvata pregled JPEG slika, svetski sat sa vremenskim zonama, konvertor valuta i jedinica mere i kalkulator. Novine u 2x5 seriji su: Foto navigacija sa Panoramio(tm) servisom, "Gde sam" stranica sa osnovnim informacijama o lokaciji, mogućnost pregleda rute na karti pre aktivirnja navigacije, podrška za prkaz DEM karte sa senčenim profilom terena u 2D modu, kao i podrška za opcioni TMC prijemnik informacija o saobraćajnoj gužvi (TMC radi samo u nekim zemljama EU). MicroSD slot za memorijske kartice omogućava lako proširenje memorije uređaja.

nüvi 255 se isporučuje se sa detaljnom kartom zapadne Evrope, nešto manje detaljnom istočnom Evropom i detaljnom SCG Route kartom u internoj memoriji. Opciono mu se mogu dodati lokalne detaljne karte okolnih zemalja na CD-u (NaviGuide, AdriaRoute i dr.).

KOMPLET SADRŽI
- nüvi 255 uređaj
- torbicu
- 12/24V kabl za napajanje
- Vakuum nosač za staklo
- Lepljivi disk za inst. tablu
- Detaljno uputstvo
- Prevod uputstva
- SCG Route CD

Image

kosta978

Post by kosta978 »

Kad smo već kod tog GPS-a. Sad skoro je jedan lik sa šleperom krenuo do Vranja u izvesno selo Topli Do, valjda da utovari mineralnu vodu. I GPS ga ladno odveo na Staru Planinu u selo Topli Do, ispod Babinog zuba, jedno 150 km van kursa. Da napomenem da put do gore vodi jednom klisurom kojom je prosečen put taman da prođe manji kamion, ali bez prikolice. Kad se čovek gore pojavio u 1 noću sa šleperom, ljudi se nisu mogli načuditi kako je uspeo da izaće do gore. Plus je sve bio iscepao ceradu i pokrivio arnjeve. Jedva je okrenuo kamion da se vrati.
Ipak je za naš brdoviti balkan bolja stara dobra karta, ili proveren metod tipa: Izvinite, gde se nalazi...

buzald

Post by buzald »

seljaka pitaj, kartu (GPS citaj)...
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

Karta zakon kakvi gps kako me nervira kad kaze josh 100 metara oa skrenuti desno !!!!!!! arggghghghghghg :x :x :x :x
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

Zna li neko kako funkcionise garmin na nokiji n 79? Mislim, kako se pokazao...

tommy
Automobil: LADA 2109 '93

Post by tommy »

kad padne na 50e kupicu ga...mozda... :D
moja Lada, gazi svakog gada...;)

Raziel

Post by Raziel »

kome nije potrebno ne treba da baca pare, dok je onom ko cesto ide u delove koje ne poznaje odlican pomocnik. spravica je jako korisna. jednostavno jedan deo problema nestaje, nema vise lutanja, gledanja imena ulica, objasnjavanje, telefoniranje... meni cesto ljudi krenu da objasnjavaju..pa znas, ides tamo pa pored benzinske levo pa treci semafor...ej, daj mi ulicu i broj i resen problem.
[url=http://www.limundo.com/ref/Raziel38/][img]http://www.limundo.com/fajlovi/BannerAff/Limundo-468x60.png[/img][/url]

Post Reply