Prošao sam i kroz mnoga loša iskustva u vezi sa majstorima. Zapravo, uvek se čovek uči na svojim greškama.
Lada Žiguli 2103
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Restauracija će biti završena krajem meseca, pa sada želim da saopštim mali istorijat moje 2103, od dana kada je kod mene. Od tada su prošle dve godine, u sređivanju sporom i mukotrpnom, ali iz koga ivire zadovoljstvo. Kao platforma je jako dobra, ali je bila unakažena crvenim detaljima. Nije nigde krpljena, osim na dnu zadnjih krila, koja su po ostaloj površini zdrava. Stavljen je novi donji vezni lim, oba prednja krila, pragovi (mada to nije moralo), oboje prednjih vrata i male bočn grede. 
Prošao sam i kroz mnoga loša iskustva u vezi sa majstorima. Zapravo, uvek se čovek uči na svojim greškama.
Varioc koji mi je varioje kvalitetan, a dok sam ja na fakultetu, on je to davao jednom majstoru krpljaru. Tako da je posao oko restauracije sveden u mnogome na ispravljanje svih njihovih grešaka. Biće uskoro dosta fotografija. Radovi su u sledećoj fazi: nanešen prvi sloj špric gita. Radi se ljudski, bez žurbe, jer ovo je auto kupljen radi meraka. Sutra sledi kompletna spoljašnja i unutrašnja antikorozivna zaštita. Lada je sada divna, dok traju radovi. Imam garanciju na radove ove firme pet godina.
Ваз 2103, 1979.
Došlo je vreme za ono što sam dugo, dugo iščekivao! Nemam primedbi. Sve je precizno odrađeno. Mada mi treba par novih lajsni, koje nemaju rupice. Nažalost, u povratku, na istom mestu, kao i pre, izgubih jednu ratkapnu, kao novu.
I na sve to, nemam više garažu, tako da ova lepotica nema gde da uživa dok sam na studijama. Ima dosta posla oko Od Peđe i Vojvode zavisi kada će zablistati novi Vazov znak. Uživajte...

e za znak ces sacekati...
fino deluje na slikama.
vidim nekoliko detalja koji kvare utisak. uklapanje panela - srednje zalosno. linija zadnjih vrata i krila se ne gadja. spoj prednjeg krila i panela ispred sofersajbne popunjen ko zna cime i kao nogama.
dok je ne vidim uzivo, zao mi je ali ocena 3+
fino deluje na slikama.
vidim nekoliko detalja koji kvare utisak. uklapanje panela - srednje zalosno. linija zadnjih vrata i krila se ne gadja. spoj prednjeg krila i panela ispred sofersajbne popunjen ko zna cime i kao nogama.
dok je ne vidim uzivo, zao mi je ali ocena 3+
j***** auto bez kardana
ako ti je hica nek ti posalje znak postom. ne znam kad cu u SU opet...
znam tacno koje si muke prosao i cenim trud i muku veoma. moj prvi "projekat" jos uvek nije zavrsen i verovatno nikada nece ni biti a ti si svoj ipak izgurao do kraja.
ako ti se sad cela muka nije ogadila, prilicno sam siguran da ces se ponovo upustiti u sredjivanje nekog "krsa" a sad si naucio puno, da ne kazem sve. u svako m slucaju, znas na sta moras da obratis vise paznje sledeci put...
znam tacno koje si muke prosao i cenim trud i muku veoma. moj prvi "projekat" jos uvek nije zavrsen i verovatno nikada nece ni biti a ti si svoj ipak izgurao do kraja.
ako ti se sad cela muka nije ogadila, prilicno sam siguran da ces se ponovo upustiti u sredjivanje nekog "krsa" a sad si naucio puno, da ne kazem sve. u svako m slucaju, znas na sta moras da obratis vise paznje sledeci put...
j***** auto bez kardana
- Komrad Sasa