Skrene se u ulicicu pored pecenjara Ipak se okrece (mislim da se tako zove ima veliki tocak na njoj), a ima i mali putokaz koliko se secam.(V)lada wrote:Na Ledinama je, sa Novog Beograda ka aerodromu (Surcinskim putem) pa s leve strane. Cini mi se da je broj 23 ili tako nesto - uglavnom pocinje na 2!aleksa wrote:Gde se nalazi taj Bulat,jel na NBG?
Neresiv problem
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
http://www.hokej.co.yu/board/
Iz njega izlaze kablovi za svecice (kao nekada razvodnik) i kod onih sa 16 ventila se nalazi ispod onog plasticnog poklopca. Kad sam ja imao taj problem kostalo je oko 80 evra, ali ih ima dosta losih (mala privreda) koji ce ponovo da crknu veoma brzo i prilicno je tesko naci original.ljubo wrote:E konacno da se i ja registrujem dosad sam mogao samo da gledam postove a imam identican problem!!!
Gde se nalazi taj DIS modul i koliko kosta posto sam iz Temerina a malo mi je daleko da idem kod Bulata?
Ovde majstorima NE DAM ni pare vise...
http://www.hokej.co.yu/board/
Mislis na bobinu??Jumbo wrote:Iz njega izlaze kablovi za svecice (kao nekada razvodnik) i kod onih sa 16 ventila se nalazi ispod onog plasticnog poklopca. Kad sam ja imao taj problem kostalo je oko 80 evra, ali ih ima dosta losih (mala privreda) koji ce ponovo da crknu veoma brzo i prilicno je tesko naci original.ljubo wrote:E konacno da se i ja registrujem dosad sam mogao samo da gledam postove a imam identican problem!!!
Gde se nalazi taj DIS modul i koliko kosta posto sam iz Temerina a malo mi je daleko da idem kod Bulata?
Ovde majstorima NE DAM ni pare vise...
Moram samo da kazem da sam bobinu vec promenio kao i kablove, ali sve isto... Do sada sam dao preko 15000 a nista nisam ucinio (od sredstava za ciscenje klipova do kompjuterske dijagnostike, filtera za gas i benzin)...
Ako bilo ko zna sta bi bilo korisno da isprobam neka javi!! Postajem ocajan po tom pitanju!
Ako bilo ko zna sta bi bilo korisno da isprobam neka javi!! Postajem ocajan po tom pitanju!
Identican problem kao Jumbo imam! 2004 godiste 112 1.5 16V motor... Imam sequent gasni uredjaj!!
Znaci prvo je poceo da trza i gubi snagu... Posle nekog vremena poceo da radi kao na tri klipa i ponekad se ugasi!! Desava se i na leru i u brzini, kako na gasu tako i i na benzinu... To sve nije konstantno nego se desi da po citav dan radi normalno a nekad se neda voziti..
Jumbo kaze da je problem resio menjanjem modula, a ja sam ga promenio i opet isto...
Dijagnostika kao i uvek nista ne pronadje! Gas je ispravan jer mu je jos garancija pa sam terao kod majstora... On je sve proverio i radi kako treba!
Da li je moguce da mi i ovaj 2. modul ne radi kako treba ili pak nesto drugo?
Znaci prvo je poceo da trza i gubi snagu... Posle nekog vremena poceo da radi kao na tri klipa i ponekad se ugasi!! Desava se i na leru i u brzini, kako na gasu tako i i na benzinu... To sve nije konstantno nego se desi da po citav dan radi normalno a nekad se neda voziti..
Jumbo kaze da je problem resio menjanjem modula, a ja sam ga promenio i opet isto...
Dijagnostika kao i uvek nista ne pronadje! Gas je ispravan jer mu je jos garancija pa sam terao kod majstora... On je sve proverio i radi kako treba!
Da li je moguce da mi i ovaj 2. modul ne radi kako treba ili pak nesto drugo?