Gubim vodu a ne znam gde

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

mickez

Post by mickez »

Uspio sam riješiti problem sa trošenjem vode. Šelna na jednom malom crijevu od grijanja je bila otpuštena i uopšte nije vlažilo nego kada je bilo vruće tu je iybacivalo paru. Evo za sada ne troši ništa pa vidjećemo dalje.

buzald

Post by buzald »

Samar-Guja wrote:Pa i meni se deshavalo da curi unutra od grejanja ali sam to reshio nekom crnom tecnoscu shto se sipa u hladanjak isklucivo sa antifrizom . :roll:
gde ima kupiti te crne tecnosti i kako se zove?
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]

Pera

Post by Pera »

Ima svugde,mislim da ima Liqui Moli (nadam se da sam dobro napisao) u Shop Investu.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

lengenda
Automobil: Dacia Sandero

Post by lengenda »

E, bre, ljudi, dizete frku sto vam voda curi... A sta da vam benzin curi...

Meni curka na termodavacu, maaalo, tanka linijica, opasno mi je da ga pritezem preko mere, trazi da se dolije do pola litra na svake dve nedelje i dobro, uvek imam balonce destilovane u gepeku, sad imam mesavinu sa antifrizom, i eto. Da sipam obicnu, iz cesme, kamenac bi to zatvorio... :D :cool

samara1500

Post by samara1500 »

Ja sam ovih dana konstatovao da mi curi negde oko hladnjaka (velikog) a ne vidi se uopšte gde, i to samo kad je skroz hladan - čim se malo zagreje u vožnji sve se osuši kao barut!
:evil:
Creva jesu bila malo labavija, stezao sam ih, ali i dalje ista priča... A Bog te, gledam onaj hladnjak, je li moguće da je on od plastike??!! :shock:
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

djape1977

Post by djape1977 »

sto da ne? gomila automobila ima plasticni hladnjak. nisu nista losiji od bakarnih
j***** auto bez kardana

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Malo crevce što ulazi na gornjem delu hladnjaka (80%), kad curi sliva se niz hladnjak i trenutno isparava.

samara1500

Post by samara1500 »

Ma ok, znam da se sad svašta radi od plastike i to ne mora značiti da je loše, ali nisam to očekivao na Ladi iz 80-tih...
:mrgreen:
Što se tiče curenja izgleda da je ipak stalo posle dotezanja donjeg creva, samo što je vezni lim bio skroz zamašćen pa se to još par dana slivalo - čudno ali istinito. Osim ako ne krene opet, ali pošto je hladnjak plastičan kapiram da ne bi trebao da procuri osim ako pukne...
:?
PS a to malo crevce mi je već poznato kao uzročnik laganog gubljenja vode, skraćivao sam ga još letos
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

Post Reply