Zadnje koseve sam morao da kupim nove,a cifra nije uopste bila mala-7500 din.
Odlazio sam kod par limara da pitam za cenu da se to sve odradi,i to su bile jako velike cifre,mada kad pogledam koji je posao,to je to,ali to da sam placao,ne bi mi se isplatilo,a jos plus ne verujem da bi to uradio kao ja.U medjuvremenu smo cale i ja u Subotici kupili novi poluautomatski aparat za varenje Varstroj,i odlucio sam da tu limariju odradim sam.Okacicu neke slike radova,ali ih nema bas mnogo.
Za motor jos ne mogu da dam konacnu ocenu,jer sam je vozio samo 200-300 km.Lepo radi,pali,nema nikakvih cudnih zvukova,minimalno duva,iber-lauf je u kucistu,ne dimi i nista slicno tome.Lepo vuce,ali nisam smeo da testiram konacnu brzinu.
Menjac je jedan od najboljih sto sam vozio i probao u svim Samarama,jako precizan ne krci,lepo salta,i ne cuje se uopste.I on je noviji tip,ima sipkicu za merenje ulja.
Kocnice su bile katastrofa,nikako nije kocio,tako da sam menjao redom,gl.kocioni,prednje kocione,zadnje,nova creva i po koju cev.Takodje ni rucna ne radi,uzeo sam sajle koje treba da promenim.
Elektrika je manje vise dobra,malo sam imao muke sa zadnjim svetlima i jos to nisam sredio.
Veliku muku sam imao i sa bravama,bukvalno svim,kada sam je uzeo samo suvozacka i zadnja leva su mogle da se otvore normalno,druge dve ne.kao ni zadnja,koju sam kupio novu,jer mi majmun nije dao kljuc od zadnjih
Gume prednje i zadnje su zimske,prednje Sava presle oko 1000 km,zadnje Firestone,vise presle,ali odlicne,felne se malcice deformisane,ali nista strasno.
Sedista su jako dobro ocuvana i tu nemam nikakvih zamerki.
Unutrasnjost je uglavnom jako dobra,najvise mi se svidja taj noviji tip table sa obrtomerom.Cak i u kaseti ima svetlo kada se otvori.
U voznji mi nekako mnogo bolje lezi na putu nego moja stara,a dosta je tisa.
Kao sto rekoh,jos nisam zavrsio sve radove,pa cu staviti samo ove 2 slike,ako nekog interesuje kacim i slike sa limarijskih radova,plin pada ovih dana,a sve bi trebalo da bude gotovo do nedelje.

Nastavak sledi za koji dan.