Mozes sam da ispeskiras felne....Nadjes nekoga ko ima kompresor...Kupis pistolj za peskiranje(na buvljaku)1000din....I sam polako ispeskiras felne...Ja sam za belu boju...
I ja bih belu, da bude u starinskom fazonu. I lepo joj stoji hrom preko bele boje. Siva me ne privlaci, no tako je bilo fabricki, pa se zato dvoumim. Sve ce mi se to odraditi u istoj firmi, besplatno, na meni je samo da donesem felne. Ali, ko zna kada cu to uciniti zbog obaveza...
Voleo bih da jednom svoj vozni park prosirim za dva auta> Fiat 125 i Gaz 24. Very Happy Pedja, da li je moguce naci dobar Fiat 125, ne mislim na Special?
naleti povremeno, bilo ih je dosta u jugoslaviji.
ima jedan trenutno u BG na prodaju, trazi covek 2000e, skoro je perfektan.
nisam siguran da ti je pravi izbor, auto je veoma slican 2103. zapravo, 50% karoserije je isto. po meni bi tristac ili mirafiori bio bolji izbor. malo mi je bezveze da imas dva skoro ista auta
Naravno Pedja ne preporucujem nikome nesto sto nisam i sam probao....Kupio sam enhelov pistolj na buvljaku....Ispeskirao jedno 10 felni,pa dok traje....Tristaca sam imao pre 2g pa sam ga prodao(postavicu slike ako nekoga zanima)...Mnogo je zanimljiv auto,a i dosta delova pasuje od lade tako da je lak za odrzavanje.Sve u svemu super auto,zao mi sto sam ga prodao
Naravno, sve je ovo u domenu planova. Fiat 125 mi se dopada iz vise razloga. Mozda zvuci cudno, ali ja imam narocite dozivljaje iz detinjstva, sto se tice te game automobila, pa se na taj nacin vreme zivota koje mi se cinilo lepim, ozivljava. Mnogo sam ranije voleo Fijata 1300, mada mi se sada ne dopada. Ali Volga je a priori...
Da 21 je prava retkost kod nas...Bila je jedna u oglasima sa meckinim motorom negde u vojvodini,ali mene mrzelo da idem da je gledam Letos mi je jedan dekica na Novom Beogradu nudio 24 za 150e,a ja nisam imao trenutno para(Pa je prodao romima)...I tako sam je gledao jedno dva meseca,posle je vise nisam vidjao....Samo da nije zavrsila u presi