Registracija vozila

Post Reply
jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

može, pijem ginis(pivo) :D
pa vidi sa ovima iz ipexa, trebalo bi da imaju lager rez. delova mada, kad su oni u pitanju mislim da će to biti zadnja rupa na svirali(jednom sam sreo čoveka kojem je prslo zadnje bočno za nivu i nisu imali... za auto koji se pravi 30 i kusur godina) sta reći... a ne zaplakati... :lol:
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

Imre
Automobil: Honda Civic Tourer

Post by Imre »

jeronimo wrote:imre, da te obradujem.... :)
ukinuli su povećanje reg. za lizing vozila (a i ona koja se vode na firmu) tako da je cena ista kao i za običan putnički to godište.... od marta ove god.
Dugujem ti pice!

Juce sam registrovao!

18900! :D

(V)lada
Automobil: Lada 112 16v

Post by (V)lada »

Јуче регистровао 112ицу и са свим дажбинама, адм. таксама и порезима за нечији џеп, изашло округло 21000 динара!
И још треба да продужим чланство у АМСС а то му дође +2000... дивно нема шта... :sad:
И нису ме цимали за затамљена стакла. Уствари питали: ''Да ли су вршене неке измене на колима: плин, тонирана стакла и слично'', ја рекох: ''Не не, ништа од тога...'' :D

Juče registrovao 112icu i sa svim dažbinama, adm. taksama i porezima za nečiji džep, izašlo okruglo 21000 dinara!
I još treba da produžim članstvo u AMSS a to mu dođe +2000... divno nema šta... :sad:
I nisu me cimali za zatamljena stakla. Ustvari pitali: ''Da li su vršene neke izmene na kolima: plin, tonirana stakla i slično'', ja rekoh: ''Ne ne, ništa od toga...'' :D

choksi
Automobil: 111

Re: Registracija vozila

Post by choksi »

Danas reg. samaru u dunavu sa besplatnim teh. i na 6 rata izašlo 12900+ nekih 200din provizija banke za uplatnice. I sve bilo ok dok nisam došao u sup i čekao pola dana da udare pečat.

buzald

Post by buzald »

choksi wrote:Danas reg. samaru u dunavu sa besplatnim teh. i na 6 rata izašlo 12900+ nekih 200din provizija banke za uplatnice. I sve bilo ok dok nisam došao u sup i čekao pola dana da udare pečat.
koji SUP? gde stanujes?
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

ja uvek dam agenciji da odrade sve,usluga im je 1000 dinara,idu u sup sve odrade,da se ne cimam. to ti je moj savet za ubuduce,sve plati i predaj,zovu te za dan-dva i gotovo.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Sinko ja vozim bus 7 sati za 1000 din, pa mi lakše da sedim 3-4 sata u policiji za te pare. PS. sad ću da dodam lokaciju ako se snađem.

buzald

Post by buzald »

buzald wrote:
choksi wrote:Danas reg. samaru u dunavu sa besplatnim teh. i na 6 rata izašlo 12900+ nekih 200din provizija banke za uplatnice. I sve bilo ok dok nisam došao u sup i čekao pola dana da udare pečat.
koji SUP? gde stanujes?
sad me cudi ovo tvoje barajevo jer sam cuo da tamo nema guzvi (ako si tamo registrovao). ja sam poslednji put isao u beli potok. nigde nikoga. zavrsio za 5 minuta. znaci MUP beli potok je super.
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

ja sam 18-og registrovao narvno gotovo za 15 min , 16740 din sve ukupno !!!
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

Zoran021

Post by Zoran021 »

Interesuje me da li se isplati sada menjati vlasništvo vozila ili da se sačeka kada bude registracija,pošto se tada menja broj registracije ?

kizahood
Automobil: Lada Niva

Post by kizahood »

Ja tehnicki radim svake godine mesec dana unapred (da imam lufta ako me vrate), a takodje i u SUP odem ranije, do sada nije bilo problema, samo mi zveknu jos jedan pecat u saobracajnu i vozi.

E, sad me zanima da li mogu isto tako, s obzirom da se menjaju i tablice i saobracajna. Ako npr. odem 15 dana ranije u SUP, sta se desava? Tablice moram da vratim, nove uzmem, ali ce u novoj saobracajnoj (zapravo nekoj potvrdi, bem li ga) da stoji datum da vazi od 18. aprila; stare tablice vratgim ranije i staru saobracajnu, i sta radim ako me pandur zaustavi npr. 15. aprila?

Jel' ima neko iskustvo?

(V)lada
Automobil: Lada 112 16v

Post by (V)lada »

Можеш месец дана раније да региструјеш слободно.
Регистрација ми истиче 20. марта, технички сам обавио пре једно две недеље (фрка ми била због фолија на стаклима па ишао на време), и пре неки дан скинуо старе табле, у супу добио нове као и ону налепницу за шоферку на којој пише "важи до 20.3.2012."
Значи можеш раније да региструјеш иако убацују ове нове глупости... :roll:
А у међувремену (7-10 дана) док чекаш нову чиповану саобраћајну имаш потврду да си све обавио...

Možeš mesec dana ranije da registruješ slobodno.
Registracija mi ističe 20. marta, tehnički sam obavio pre jedno dve nedelje (frka mi bila zbog folija na staklima pa išao na vreme), i pre neki dan skinuo stare table, u supu dobio nove kao i onu nalepnicu za šoferku na kojoj piše "važi do 20.3.2012."
Znači možeš ranije da registruješ iako ubacuju ove nove gluposti... :roll:
A u međuvremenu (7-10 dana) dok čekaš novu čipovanu saobraćajnu imaš potvrdu da si sve obavio...

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

U Nisu se tablice i saobracajna cekaju 20-30 dana, juce sam bio u Supu i dele tek tablice ko je predao do 26. februara. :evil:
Ja sam zavrsio sve u Dunav osiguranju, samo ce da me pozovu kad stignu tablice i saobracajna.

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

danas plaćena registracija za nivu malo preko 22 000 i za prikolicu 7 000. ovo sa prikolicom je neviđena pljačka, a izgleda da ću morati i da polažem za šleper da bih je vozio nadalje. Da li neko ima pouzdanu informaciju o tome, nosivost joj je 750, a masa 250kg ?

Još su se na tehničkom pogodili i panduri i jedan od ozloglašenih lokalnih me ubeđuje kako ni do sada nisam smeo da je vozim sa B i kako sam nešto smuvao da bih je registrovao na treću tablicu. Čovek je apsolutno nenormalan. Kupio sam je novu sa svim papirima i nikakvog muvanja nije bilo. Legalno je prošla tehnički. Lik koji radi na Dunav tehničkom ovde u Sv me ubeđuje da oni nikad nisu radili tehnički za prikolice. Nije smeo da se kladi u to što tvrdi, a ja znam da je prikolica kod njih bila na tehničkom.

Definitivno su me izgubili kao klijenta - nikad više Dunav (bar ne Svrljig)!

Btw. policajci su doveli neke beograđane sa novim Rumsterom na vanredni tehnički, i naravno sve ispravno. Momci iz rumstera su bili dovoljno fini da im se ne nasmeju u facu (što bih ja svakako učinio )

djape1977

Post by djape1977 »

sve ti je to rezultat visedecenijske negativne selekcije. panduri, ljudi u osiguranju, na tehnickom...
zamisli da uzmes 13to prase i ukrstis ga sa komsijinim 13tim prasetom i tako jedno 5-6generacija. zamisli sta ces da dobijes...
j***** auto bez kardana

Post Reply