Imao sam AUDI 100cd (ali je ubačen benzinski motor,ako se ne varam 2.2, pa je faktički bio cc
Audi 100CC
Moderator: lengenda
Malo kasnim sa replikom na temu udobnosti, ali ajde da kažem...
Imao sam AUDI 100cd (ali je ubačen benzinski motor,ako se ne varam 2.2, pa je faktički bio cc
) '89 godište i mogu da kažem da nije imao baš preterano udobna sedišta, ali zato konfor je extra, mesta je bilo "kolo da igraš" pa to stvara neki osećaj udobnosti. Recimo ko sedi pozadi u sredini taj je najebo, ubija koliko žulja...Imao sam i Aleka koji je po meni imao mnogo udobnija sedišta, kao sedišta, ali je zato prostor naspram AUDI-ja prčvoljak 
Trebaće prsti guzici svrbljivoj!!!
Uopšte nisam. Naravno da ni u jednom drugom segmentu ne mogu da se porede, AUDI 100-tka i dan danas izgleda jako moćno, ali sedišta Aleko ima udobnija...Opet ponavljam samo sedišta ne i komforGile_NBGD wrote:Nikada nisam sedeo pozadi,tako da neznam za taj problem(zuljanja)....A ti ga pretera uporedjujes Aude 100(koi je u svoje vreme bio vrh u klasi) sa Alekom....???
Trebaće prsti guzici svrbljivoj!!!