@djape1977
mislim da su bile 140e 14", ako uspem da pronadjem link ponovo bacam ga ovde
EDIT:
Moja greska nisu 140e vec 100e, evo i linka
http://www.kupujemprodajem.com/Alufelne ... -oglas.htm
Moderator: letnjikovac
Moze da se upasuje ali ce da ti se sjebe glavcina posle nekoliko skidanja...Dimce wrote:Jel neko stavljao felne od bmw na samaru?
kod njih je 4*98 ili 4*100 ? posto imam na ladi samo sam morao da obradjujem felne da bi mogla da stane onu centralnu rupujel zna neko nekog da ih ispeskarim okolina rakovice taj kraj ?
Nema veze od cega je, sjebace srafove, ako ne glavcinu. Znam mnoge kojima se to desilo, drugaru na BMW-u se to desilo, iako su 4x100 i glavcine i felne, ali nije imao prstenove.djape1977 wrote:ako je glavcina od obicnog gvozdja kao na zastavi - hoceMiljan wrote:Treba prstenje OBAVEZNO, srafovi sluze da privuku felnu uz glavcinu (disk / dobos), a ne da nose svo opterecenje, sjebace se navoji u glavcini.
bmw je 4*100 a lada 4*98. moze ali...
Stavljao sam ja bbs-ove (orginal BMW) felne na samaru vozio godinu dana i posle skinnuo naravno nema para za gume !Dimce wrote:Jel neko stavljao felne od bmw na samaru?
kod njih je 4*98 ili 4*100 ? posto imam na ladi samo sam morao da obradjujem felne da bi mogla da stane onu centralnu rupujel zna neko nekog da ih ispeskarim okolina rakovice taj kraj ?