Nego, bre, Boga mu poljubim, ja nikako nisam u tehnickoj struci i nikako mi nije jasno u cemu se ogleda tolika razlika kad Bosnu zamenis sa NGK. Sta to NGK rade toliko bolje od Bosne, pobogu? I posto su te NGK V-line?
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.
Ja sipam Valvoline Durablend 10W40. Presao je 60000 km, i skoro sam skidao glavu motora, tako da mogu da potvrdim da je unutra sve u perfektnom stanju.
Niko mi ne odgvori na pitanje, no dobro naici ce valjda neko
Ja sam nekoliko puta kupovao te NGK svećice i izgleda da su bile neko đubre. Stavljao sam ih i na lajku i na Wartburga i crkavale su brzo (kopija, jebi ga). Zato sam batalio to sranje i na lukoil pumpi kupio bosna svećice, po preporuci mog druga koji isto ima 07 kao ja, za sad su ok (da čuknem u drvo). KAd se samo setim koliko sam para puko na te NGK . I bosna nije loša, samo da je original, što je glavni problem kod nas
Video sam i BRISK svećice, prodaje ih jedan lik koji valja delove za lade, bugari najviše njih koriste, mislim barem koliko sam ja listao po njihovom forumu
18.08.2009.
"Uzeo sam veceras u BG-u, kod zvanicnog uvoznika Boscha WR7DC +1 Yttrium. ~800 din komplet. Radi isto kao i sa NGK, a videcemo i do kad..."
07.09.2009.
"Do juče"
sta bi?
Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!
Ne znam sta da vam kazem ljudi ja imam Super Bosnu vec oko 4 godine i nikada nista nije bilo! Jeste da se moja lada nikada ne vozi ali svaki dan radi barem 10-15 min ali bas svaki dan! Pa vi izracunajte koliko je to vremena
Cale kupuje originalnalne Boschove svecice u OPEL-ovom centru i posto kadett trosi ulje svecica se zapljuje posle 2-3 nedelje,i to je jedini problem za koji sam cuo
Sta se kod vas desava?
Istose se elektrode ili jednostavno crkne?
godinama champion. stare rezerve, nista "kupljeno juce, kod tog i tog"
igrom slucaja bile bosna, poslije 2000 cvrcnula jedna. zamjenjena i onda su radile iducih 10 000, pa su zamjenjene sa champion. prilikom sredjivanja podruma naisao na 4 neotvorene "sampionke" i vise ne razmisljam o tome.
onaj jedan glas za champion - to sam ja
do sada koristio super bosna al sam se prebacio na NGK i stavio TESLA kablove.
joj razlike joj drasticne.
nekog muci gvozge a nekog gake
http://www2.fluoridealert.org/Alert/Canada/Ontario/Fluoride-sharing-the-same-legacy-as-asbestos
najbolje dane u zivotu sam proveo nocu